Gå videre til innhold
Caroline i nye Toyota Auris Hybrid TS
Caroline i nye Toyota Auris Hybrid TS

Blogginnlegg -

Bodø Industri med ny og moderne bilpark

Bodø Industri gikk for to splitter nye Toyota da de skulle oppgradere bilparken sin denne våren. Med mye farting rundt i distriktene på til dels krevende vinterveier er det viktig å legge til rette for trygge og gode arbeidsbiler, forteller Odd Arild Laastad fra Bodø Industri.

Det begynte med det som Laastad kaller for postbilen. Riktignok ikke en Toyota, men en av de tre nye bilene som arbeids- og inkluderingsbedriften har gått til anskaffelse av i 2017. Etter at denne dessverre ble vraket etter et ublidt møte med en elg på vei til Misvær, var det Toyota Auris Hybrid TS som fikk plass på gårdsplassen. Bodø Industri hadde behov for en romslig bil, og den hybride stasjonsvognen egnet seg godt til deres bruk. I juni kom også det siste tilskuddet på plass, den ladbare hybriden Toyota Prius Plug-in. En kvikk og lettkjørt bil som kombinerer lang elektrisk rekkevidde med en effektiv hybridmotor.

Laastad forteller at det viktigste for dem er at bilene er trygg og driftssikker. -Å bruke bil i arbeidshverdagen skal ikke være en hindring for oss, derfor var det viktig for oss å oppgradere det som begynte å bli en ganske sliten bilpark.

Dekorert med velkjente Bodø-motiver

De nye bilene er alle dekorert med velkjente Bodø-motiver for å understreke bedriftens identitet og tilhørighet. Bodø Industri har levert attføringstjenester i Bodø-området i snart 47 år, så da passet det godt at temaet på dekoren var noe de kunne kjenne seg igjen i. Laastad forteller at det er tidligere Bodø Industri-ansatt Viggo Jacobsen som står bak bildene, og de synes han har gjort en kjempejobb. -Så langt har vi fått mye positiv tilbakemelding på bildekoren, og det er virkelig gøy å se at bilene legges merke til i bytrafikken.

Vi gratulerer Bodø Industri med nye arbeidsbiler og ønsker bedriften lykke til videre med det viktige arbeidet de gjør for å hjelpe mennesker tilbake i arbeidslivet. 

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge