Følg Nordvik

Bodø Industri med ny og moderne bilpark

Blogginnlegg   •   aug 04, 2017 13:01 CEST

Caroline i nye Toyota Auris Hybrid TS

Bodø Industri gikk for to splitter nye Toyota da de skulle oppgradere bilparken sin denne våren. Med mye farting rundt i distriktene på til dels krevende vinterveier er det viktig å legge til rette for trygge og gode arbeidsbiler, forteller Odd Arild Laastad fra Bodø Industri.

Det begynte med det som Laastad kaller for postbilen. Riktignok ikke en Toyota, men en av de tre nye bilene som arbeids- og inkluderingsbedriften har gått til anskaffelse av i 2017. Etter at denne dessverre ble vraket etter et ublidt møte med en elg på vei til Misvær, var det Toyota Auris Hybrid TS som fikk plass på gårdsplassen. Bodø Industri hadde behov for en romslig bil, og den hybride stasjonsvognen egnet seg godt til deres bruk. I juni kom også det siste tilskuddet på plass, den ladbare hybriden Toyota Prius Plug-in. En kvikk og lettkjørt bil som kombinerer lang elektrisk rekkevidde med en effektiv hybridmotor.

Laastad forteller at det viktigste for dem er at bilene er trygg og driftssikker. -Å bruke bil i arbeidshverdagen skal ikke være en hindring for oss, derfor var det viktig for oss å oppgradere det som begynte å bli en ganske sliten bilpark.

Dekorert med velkjente Bodø-motiver

De nye bilene er alle dekorert med velkjente Bodø-motiver for å understreke bedriftens identitet og tilhørighet. Bodø Industri har levert attføringstjenester i Bodø-området i snart 47 år, så da passet det godt at temaet på dekoren var noe de kunne kjenne seg igjen i. Laastad forteller at det er tidligere Bodø Industri-ansatt Viggo Jacobsen som står bak bildene, og de synes han har gjort en kjempejobb. -Så langt har vi fått mye positiv tilbakemelding på bildekoren, og det er virkelig gøy å se at bilene legges merke til i bytrafikken.

Vi gratulerer Bodø Industri med nye arbeidsbiler og ønsker bedriften lykke til videre med det viktige arbeidet de gjør for å hjelpe mennesker tilbake i arbeidslivet. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.