Følg Nordvik Gruppen

Bruktbilspesial - 4WD

Blogginnlegg   •   okt 25, 2018 08:26 CEST

Gode brutkbilkjøp: Bilselgere Torgeir Marthinussen og Morten Teksnes hos Nordvik viser frem bruktbilutvalget.

Vinteren er rett rundt hjørnet og mange ønsker å investere i en bil med god fremkommelighet. Denne måneden har Torgeir Martinussen og Morten Teksnes hos Nordvik plukket ut seks gode bruktbilkjøp blant våre firehjulstrekkere. Se hvilke biler de anbefaler denne sesongen.


Toyota Land Cruiser GX

En solid kjøremaskin med god komfort på veien. Her får du kvalitet, slitestyrke og god fremkommelighet i kombinasjon med tøft image. 2015-utgaven med GX utstyrsgrad leveres med lysbøyle i front med Xenonlys. Ekstra komfortabelt er det at bilen er utstyrt med Eberspærcher dieselvarmer som sørger for at vintersesongen blir litt mer behagelig. 

Se mer her

Toyota Hilux D-Cab 4WD SR+

Ingen 4WD spesial uten Hilux. Den legendariske pickupen har fått ny rammekonstruksjon og karosseristruktur som sørger for uslåelig styrke, kombinert med et komfortabelt interiør og økte kapasiteter. Denne 2016-utgaven leveres med tilhengerfeste med 3,2 tonn hengervekt, Truxedo plancover, double cab, automatgir og skinninteriør

Se mer her

Toyota RAV4 Hybrid AWD Active Style

Lekker 2016-utgave med Toyotas velkjente hybridsystem som kombinerer sømløst mellom flere energikilder - en effektiv bensinmotor og en elektrisk motor med generator og batteripakke. I sum får du en svært behagelig bil med god drivstofføkonomi og lavt forbruk i forhold til hestekrefter.

Se mer her

Toyota Land Cruiser GX

Den perfekte kombinasjonen mellom fremkommelighet og luksus. I juni fikk vi teste Land Cruiser i terrenget og ble overrasket over de legendariske egenskapene når bilen virkelig blir satt på prøve. 2014-utgaven er topputstyrt med høyeste utstyrsgrad fra fabrikk. Her får du blant annet ryggekamera, kamera i front og sidespeil, navigasjon og LED lys.  

Se mer her


Toyota RAV4 4WD Executive

En bestselger over tid, og ofte et førstevalg blant SUV-modellene. RAV4 er en sporty og sprek bil som sitter godt på norske vinterveier. Modellen er spekket med utstyr som gjør bilhverdagen behagelig og enkel.

Se mer her

Toyota Land Cruiser GX

Et prisgunstig alternativ og mye bil for pengene. 2008-utgaven av Land Cruiser leveres blant annet med luftdempere, ryggekamera og navigasjon. Den robuste firehjulstrekkeren med automatgir er også utstyrt med ekstralys i front som kommer ekstra godt med om vinteren.

Se mer her

Se hele utvalget her

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.