Følg Nordvik

Derfor er Avensis et godt bruktbilkjøp

Blogginnlegg   •   feb 23, 2018 12:42 CET

Anbefaler Avensis: Salgssjef ved Nordvik Namsos, Jens Ramfjord har plukket ut fem gode bruktbilkjøp for deg som er ute etter en ny familiebil.

Er du ute etter en solid bruktbil med rikelig plass og gode kjøreegenskaper er Avensis et godt valg, forteller salgssjef i Nordvik Namsos, Jens Ramfjord. Denne måneden har han plukket ut fem gode bruktbilkjøp til deg som er ute etter en ny familiebil.

-Bakgrunnen til at jeg ofte anbefaler Avensis som familiebil er at det er en driftssikker og trygg bil med lave servicekostnader. Kjøper man Avensis brukt, har man dessuten muligheten til å sikre seg en godt utstyrt modell uten at det koster skjorta, forteller Jens.

Se salgssjefens anbefalinger

Toyota Avensis Touring Sports 1,6 D-4D Active Style

Første bil ut er denne 2015-utgaven. Her får du en relativt ny bil med god utstyrspakke og gjenværende nybilgaranti. Bilen er utstyrt med blant annet ryggekamera, DAB radio og sorte skinnseter. Dessuten får du med det avanserte sikkerhetssystemet Toyota Safety Sense som ble standard på Avensis etter faceliften i 2015.

Se annonsen

Toyota Avensis Touring Sports 1,8 Active M-drive 7S

Her får du en ny utgave med mye bra ekstrautstyr. 2016-utgaven leveres med nøkkelfritt system, Cruise Control, hengerfeste, navigasjon og ryggekamera. Det ferskeste tilskuddet i vår bruktbilavdeling, og et godt valg dersom du er ute etter en ny modell med gjenværende nybilgaranti.

Se annonsen

Toyota Avensis Touring Sports 1,8 Active M-drive 7S

Ingenting slår en hvit bil? Designmessig er dette en av mine personlige favoritter. Lakkfargen kombinert med de sorte linjene som fremhever bilens detaljer tar seg godt ut, og innvendig gir de sorte skinnsetene et eksklusivt preg. 2015-utgaven har lav kilometerstand og leveres med gjenværende nybilgaranti.

Se annonsen

Toyota Avensis 2,0 D-4D

Er du ute etter et rimeligere alternativ, har vi denne 2007-utgaven til 99.000,-. Stasjonsvognen er utstyrt med en sprek 2,0 liters dieselmotor og har romslig plass for både fører, passasjerer og utstyr.

Se annonsen

Toyota Avensis Touring Sports 1,6 D-4D Active Style

En pen og velholdt utgave med gode kjøreegenskaper. Her får du en lekker 2015-modell med 1,6 liters dieselmotor og en utstyrspakke som inneholder blant annet navigasjon, ryggekamera, DAB radio og Cruise Control. Varme i delskinnsetene gjør seg ekstra godt på de kalde vinterdagene.

Se annonsen

Akkurat nå har vi over 200 bruktbiler på lager. Se hele utvalget og finn din nye bruktbil her.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.