Følg Nordvik

Derfor er Proace en god arbeidsbil

Blogginnlegg   •   nov 19, 2018 10:31 CET

Flere lengder: Toyota Proace leveres i tre ulike lengder. Foto: Markus Bergli

-Bakgrunnen til at Proace er blitt en populær bil blant våre bedriftskunder, handler nok om valgmulighetene og fleksibiliteten som følger med bilen, forteller bilselger Markus Bergli.

Da den nye generasjonen med Toyota Proace ble lansert i 2016, var det mange som fikk seg en overraskelse. Nyheten som tidligere generasjoner var blitt beskrevet som et halvhjertet forsøk på å erstatte Toyotas mangeårige bestselger, HiAce, var endelig blitt en fullverdig bil med avanserte løsninger.

-Bakgrunnen til at Proace er blitt en populær bil blant våre bedriftskunder, handler nok om valgmulighetene og fleksibiliteten som følger med bilen. Den nye modellen leveres i tre ulike lengder og uendelige kombinasjoner, noe som gjør at nesten hvilken som helst bedrift vil kunne finne en modell som er tilpasset deres arbeidshverdag, forteller bilselger ved Holbergs Auto, Markus Bergli.

Ulike lengder til ulike behov

Proace Compact, som er den minste utgaven, er en gunstig og kompakt bil for små og mellomstore bedrifter som ikke nødvendigvis har behov for så mye ekstra lasteplass i arbeidshverdagen. Bilen er rimelig i drift, og oppleves samtidig som smidig på veien. For blomsterforhandlere eller transportfirma som frakter produkter eller utstyr, er denne utgaven et godt valg.

Har man behov for ekstra lasteplass, kan Proace Medium eller Proace Lang være et bedre alternativ. Sistnevnte har et lasterom på hele 6,1 m3 og rommer opptil 3 europaller. Velger man dessuten Smart Cargo som tillegg, får man 129 cm ekstra i lastelengde som gir muligheten for å frakte opptil 4,2 meter lange planker eller rør.

-Smart Cargo er noe som jeg vet at flere av våre kunder setter pris på. Den smarte luken som er plassert i skilleveggen mellom førermiljø og lasterom, dras enkelt til side og gir plass til å frakte utstyr som er nesten like langt som bilens faktiske lengde, forteller Markus. Og selv om varerommet kanskje er det viktigste i den daglige bruken, er det verdt å trekke frem at den har hengervekt fra hele 1800kg-2500kg.

Lett å trives

Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra kunder som synes det er lett å trives bak rattet på Proace. Bilen oppleves som smart og smidig på veien, samtidig som at man har god komfort inne i kupeen. Mange av våre bedriftskunder tilbringer mye av arbeidshverdagen i bilen, og da er det viktig at bilen oppleves komfortabel. I midtre sitteplass har man et nedfellbar «pc bord» som gjør at man enkelt kan arbeide mens bilen står parkert. Noen velger også å legge inn ekstra komfortvegg som gir bedre benplass og mer behagelig sittestilling.

-Jeg pleier å si at Proace går på luft og kjærlighet, forteller Markus lattermildt. Varebilen er gjerrig på drivstoff og krever lite i form av vedlikehold. Velger man dessuten Leasing Plus som finansiering, får man alle utgiftene tilknyttet bilen samlet på én og samme faktura - alt fra leasing, drivstoff og forsikring. Et godt valg for deg som er ute etter et enkelt bekymringsfritt bilhold.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.