Følg Nordvik

Det solide bruktbilkjøpet - RAV4

Blogginnlegg   •   apr 23, 2018 07:45 CEST

Seks gode bruktbilkjøp: Bilselger Torgeir Marthinussen viser frem utvalget av RAV4.

God plass, smarte løsninger og god framdrift på norske veier. RAV4 har utmerket seg som et av de virkelig solide bruktbilkjøpene for aktive familier, mye på bakgrunn av sin høye kvalitet og slitestyrke. Denne måneden har bilselger Torgeir Marthinussen funnet frem seks gode bruktbilkjøp blant våre RAV4. Se hans anbefalinger.

RAV4 71 grader Nord Edition

Sporty firehjulstrekk for den aktive familien. Denne 2015-utgaven leveres med det meste du trenger av ekstrautstyr – navigasjon, ryggekamera, cruise control og nøkkelfritt system. Den sterke og økonomiske 2,0-liters motoren gjør bilen både kvikk og lettkjørt.  

Se annonsen her

RAV4 Hybrid AWD Executive

Folkefavoritten i en lekker, metallic rødfarge. Toppspekket modell med de karakteristiske BI-LED lyktene som gir bilen et eksklusivt preg. 2016-utgaven har elektrisk justerbare seter, cruise control, navigasjonssystem, varme i seter og mye mer. Et godt bruktbilkjøp for deg som er ute etter en bil som skiller seg ut. 

Se annonsen her


RAV4 Hybrid AWD Active Style

Lekker 2017-utgave hvor både kanalskjørt, skjermer og fangere er lakkert i bilens farge. Et godt valg for deg som er ute etter en nyere firehjulstrekk med lav kilometerstand og stødig utstyrspakke. De mørke bakrutene og de karakteristiske BI-LED lyktene gir bilen et eksklusivt preg.

Se annonsen her

RAV4 Hybrid AWD Active Style

2017-utgave med Toyotas velkjente hybridsystem som kombinerer sømløst mellom flere energikilder - en effektiv bensinmotor og en elektrisk motor med generator og batteripakke. I sum får du en svært behagelig bil med god drivstofføkonomi og lavt forbruk i forhold til hestekrefter. 

Se annonsen her


RAV4 2WD Active Style

Sterk motor, godt utstyr og gjenværende nybilgaranti gjør denne til et godt bruktbilkjøp. 2014-utgaven er tidligere solgt ny hos en av våre forhandlere, og har hatt en eier hele veien. Alle servicer er fulgt, og ny hovedservice er gjennomført før salg. Leveres blant annet med ryggekamera, nøkkelfritt system, hengerfeste og dieselvarmer. 

Se annonsen her


RAV4 4WD Active

Et prisgunstig alternativ og mye bil for pengene. 2014-utgaven leveres blant annet med ryggekamera, elektrisk bakluke, navigasjon og DAB radio. Er du raskt ute, har du også sjansen til å sikre deg denne med 1,99% i fastrente* da den inngår i rentekampanjen vi har gående akkurat nå. 

Se annonsen

Akkurat nå har vi over 200 bruktbiler på lager. Se hele utvalget og finn din nye bruktbil her.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.