Gå videre til innhold
Toyota RAV4 Hybrid får mye skryt av kundene sier Karl-Einar Rengård.
Toyota RAV4 Hybrid får mye skryt av kundene sier Karl-Einar Rengård.

Blogginnlegg -

Dette er feriebilen!

Toyota RAV4 Hybrid er feriebilen mange av våre kunder har gode opplevelser med, sier vår selger Karl-Einar Rengård. Han kan absolutt anbefale denne bilen som er best på mange egenskaper i kompakt SUV klassen.

Best på kjøreopplevelse

RAV4 Hybrid har et avansert IDDS-system (Integrated Dynamic Drive System) som gir god respons under krevende forhold og ved kurvekjøring i høye hastigheter. Lav vind-, vei og dekkstøy gjør også at kjøreopplevelsen oppleves som komfortabel – også ved høy hastighet på motorvei. Bilen er en av de mest stillegående bilene i modellklassen med sin Toyota Hybrid motor.

Best på plass og bagasjerom

RAV4 Hybrid får mye skryt for god plass og komfort for både fører og passasjerer, også i baksetet.Det rommelige bagasjerommet på over 500 liter er lett å laste og losse. Og bilen har også fleksible løsninger med setekombinasjoner som enkelt gjør lasterommet større.

Best på ytelse/effekt

Den kraftig motor på 2,5 liter og 197 hk gjør RAV4 Hybrid leverer umiddelbar akselerasjon som gir en effektiv kjørestil. I kombinasjon med kjøreopplevelsen bilen gir, lokkerdette fram smilet hos mange.

Best på vekt

Ikke alle hydrider på markedet har hengervekt til å skryte av, med RAV4 Hybrid kan du trekke henger eller campingvogn opp til hele 1.650 kg.

Toyota Hybrid – markedets mest moderne hybrid-løsning

Teknologien byr på perfekt balanse mellom effekt og økonomi med klasseledende CO2-utslipp og drivstofforbruk. Motorene tåler også større påkjenninger enn tradisjonelle motorer med flere slitedeler. I juni 2018 gikk Toyota til topp i det legendariske 24-timersløpet Le Mans. Det ble dobbeltseier til hydridbilene i teamene TOYOTA GAZOO og TS050 Hybrid.

Toyota har over 20 års erfaring med hybridbiler, og har hittil solgt 8 millioner biler med denne teknologien. I følge Toyotas beregninger har hybridbilene spart atmosfæren for 58 millioner tonn CO2, og forbruket av bensin er redusert med 22 millioner kubikkmeter sammenlignet med sammenlignbare bensinbiler.

Emner

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge