Følg Nordvik

Få mest mulig bruktbil for pengene

Blogginnlegg   •   des 01, 2017 22:53 CET

Mye bil for pengene: Morten Teksnes i Bodø har valgt ut fire bruktbiler denne uken.

Bilselger i Nordvik, Morten Teksnes fikk i oppdrag å velge ut fire bruktbiler denne uken. Stikkordet var "mest mulig bruktbil for pengene", og vi stilte krav til at bilene som ble valgt ut skulle være både vinterklar og leveres med en god utstyrspakke. Se hvilke biler Morten endte opp med.


Opel Insignia Country Tourer

Første bil ut er flaggskipet til Opel, Insignia Country Tourer. Her får du en toppspekket utgave med alt du trenger av utstyr til en svært gunstig pris. Bilen leveres med firehjulstrekk og dieselvarmer med fjernkontroll som gjør at den egner seg godt til vinterbruk. Kun kr. 319.000,-. 

Se 2015-modellen her

BMW 520 X-drive

En av de beste stasjonsvognene i sin klasse, og kanskje et av det beste kjøpene dersom du er ute etter å spare penger på å kjøpe brukt. Prisen for en tilsvarende modell ny ligger på omtrent 800.000,-, og her har du sjansen til å kjøpe en topputstyrt 2015-modell med full servicehistorikk til 319.000,-. Leveres blant annet med sportspakke, adaptive cruise control, navigasjon, Head-up display, hengerfeste og kollisjonvarsling. 

Se 2015-modellen her

Ford Mondeo

2015-modell med alt du trenger av utstyr. Her får du blant annet panoramatak, webastro varmeanlegg, ryggekamera og mye mer til en gunstig pris. I tillegg synes jeg den blå, metallic lakken kler bilen utrolig godt. Kun kr. 289.000,-. 

Se 2015-modellen her

Skoda Superb

Den største stasjonsvognen på markedet med et romslig bagasjerom som rommer det meste du trenger av utstyr. Bilen leveres med to sett sommerhjul og ett sett vinterhjul, i tillegg til en god utstyrspakke. Her får du blant annet nøkkelfritt system, automatgir, navigasjon, filvarsling og adaptive cruise control. Kun kr. 299.000,-.

Se 2015-modellen her

Akkurat nå har vi 235 bruktbiler klar til levering. Se utvalget og finn din nye bruktbil her. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.