Gå videre til innhold
Første Toyota solgt på nett!

Blogginnlegg -

Første Toyota solgt på nett!

Denne uken fikk Jeanette og Stian overlevert sin splitter nye Auris Touring Sports. Litt ekstra stas var det for oss også, det unge paret ble faktisk de aller første kundene i Norge til å bestille Toyota på nett. Vi tok oss en prat med de nye bileierne for å finne ut hva de synes om nybilen.

Det er jo litt gøy å være først ute til å bestille bil på nett. Vi opplevde at løsningen var veldig enkel og grei, og etter å ha rådført oss hos bilselgeren kunne vi sette oss ned hjemmefra å bestille den bilen som passet oss best. Her fikk vi valget mellom ulike kjørelengder, utstyrsgrader og farge på bilen, og trinnene var forklart underveis. Siden tilbudet i tillegg var bedre på nett enn i butikk, kunne vi ikke gjøre noe annet enn å slå til. Vi hadde lenge vært inne på tanken om å kjøpe ny bil. Til slutt sto vi mellom Avensis og Auris, men etter å ha prøvekjørt Auris var vi ganske sikker på hva vi skulle gå for. De som har kjørt hybrid tidligere vet nok hva vi snakker om når vi sier at bilen er stillegående. Den er rett og slett veldig enkel å kjøre, og med trinnløst automatgir slipper du å gire. Med en ettåring i hus var vi opptatt av at bilen vi skulle gå for måtte være både trygg og romslig. Vi ønsket å ha plass til et bakovervendt barnesete i baksetet og en vogn i bagasjerommet. Det mest geniale med Auris TS var at du enkelt kunne fjerne lokket på en av lukene i bagasjerommet. På denne måten har vi plass til både barnevogn, utstyr og matvarer uten problem.

Bilkjøp kan være dyrt, og for oss som er unge og nyetablerte foreldre, er det ikke rom for uforutsette utgifter som en verkstedregning på 15.000,-. Dette var også grunnen til at vi valgte PrivatLeie når vi skulle finansiere bilen. Her betaler vi en fast pris per måned uten å måtte tenke på noe annet enn forsikring i tillegg. Fordelen er helt klart at vi slipper å binde opp kapital som ellers ville gått til bolig, i tillegg til at vi ikke trenger å ta hensyn til et eventuelt prisfall når vi skulle solgt bilen. Etter tre år kan vi levere den tilbake til fordel for en nyere modell.

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge