Gå videre til innhold
For en helg - TUSEN TAKK!

Blogginnlegg -

For en helg - TUSEN TAKK!

Kjære fantastiske kunder. Tusen takk til hver og en av dere 1100 (!) som ble med på feiringen av vårt nye bygg på Sortland. Aldri i vår villeste fantasi hadde vi forventet at så mange ville ta turen innom i løpet av helgen, vi er rett og slett overveldet og rørt. 

Vi må innrømme at vi ikke var veldig høy i hatten når vi så på værmeldingene i dagene før åpningen. Når det på et tidspunkt var meldt opp mot orkan var vi bekymret for at vi måtte se oss nødt til å avlyse hele festen. Men heldigvis gikk det bra det også. Snø og vind ble det, men ikke i nærheten av det vi hadde forventet. Og med den køen som stilte seg opp i timene før åpning, kan vi bekrefte at været ikke setter noe stopper for festklare vesterålinger.

Det er mye som skal til for å overgå den gode stemningen i butikken nå dørene endelig åpnet seg. Førstemann som hadde ventet i flere timer ble så glad da han ble klappet inn at han nesten glemte takboksen han skulle ha. Hele 21 biler fikk nye eiere, og de første ble revet bort bare i løpet av noen minutter. Ekstra stas synes vi det var da bursdagsbarnet Erik sikret seg sin bil. Hadde vært vanskelig å få tak i en bedre bursdagsgave enn en flunkende ny Auris. Underveis ga vi også bort over 440 førstehjelpputer og solgte mange dekk, så vi er vel ganske sikker på at det blir trygt på veiene i tiden fremover. 

Feiringen pågikk helt frem til midnatt, og vi hadde kunder innom hele kvelden. Hyggelig at så mange av dere også tok dere tiden til en omvisning. Etter å ha servert hele 500 pølser og 400 kakestykker håper vi ingen dro sulten hjem.

/Nordvik

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge