Følg Nordvik

For Eva og Jarle er det bare én bil som gjelder

Blogginnlegg   •   des 21, 2017 14:30 CET

Gratulerer med ny bil: Eva og Jarle Berg Pettersen fikk overlevert sin åttende RAV4. Her sammen med bilselger i Nordvik, Kai Torrisen (t.v).

-Denne gangen byttet vi bil fordi vi ønsket en ny farge, forteller Jarle når han er innom Nordvik sammen med Eva Pettersen for å få overlevert det som skulle bli deres åttende RAV4.

Det hyggelige paret fra Bodø har eid flere Toyota enn de aller fleste. De kjøpte sin første RAV4 i 1999, og opp igjennom årene har det blitt hele elleve Toyota. De siste femten årene har de vært trofast til RAV4.

-Vi har hatt lite feil med bilene våre og stort sett vært fornøyd hele veien. RAV4 er en bil du kommer deg opp og frem i med god bakkeklaring, høyt førersete og rimelig drivstofføkonomi. Og når modellen ble lansert med hybrid drivlinje for halvannet år siden ble vi en av de første til å få overlevert bil i Bodø. Vi er storfornøyd, forteller Jarle.

Denne gangen gikk de for en topputstyrt modell uten firehjulstrekk. -Siden vi bor midt i sentrum har vi ikke det samme behovet for firehjulstrekk. Likevel er vi litt spent på om vi kommer til å savne det, forteller han avslutningsvis.

Gratulerer så mye fra alle oss i Nordvik.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.