Gå videre til innhold
Familien Jørgensen kjøpte ny bil og stakk av med reisegavekort på 30.000,-. På bildet,  Arve Jørgensen sammen med barna, Sebastian (11) og Cecilie (14).
Familien Jørgensen kjøpte ny bil og stakk av med reisegavekort på 30.000,-. På bildet, Arve Jørgensen sammen med barna, Sebastian (11) og Cecilie (14).

Blogginnlegg -

Full klaff for familien Jørgensen

Det var en meget fornøyd familie som tok turen innom butikken på Mo sist fredag. Ikke bare skulle de få overlevert sin splitter nye RAV4, men de var også trukket ut som de heldige vinnerne av et reisegavekort på 30.000,- fra Toyota Norge.

-Det er utrolig artig å vinne. Vi var jo veldig fornøyd med å ha fått oss ny bil, men å toppe overleveringen med et gavekort på 30.000,- gjorde at vi følte oss ekstra heldig, forteller Arve Jørgensen. Familien ble trukket ut i den nasjonale konkurransen blant alle kundene i Norge som kjøpte ny Toyota under Familiedagene 27- oktober - 5. november. 

Trofast Toyota-kunde

Familien bor på Træna hvor Arve driver nærbutikken. Til tross for at de bor på en liten øy i Helgeland bruker de mye tid på fastlandet med dårlige veier og vanskelige kjøreforhold. De hadde derfor behov for en tøffere familiebil med firhjulstrekk. Arve hadde sett mange RAV4 på veiene, og likte designet godt. Han hadde bestemt seg allerede før han tok turen innom butikken, så etter en rask prøvetur var kontrakten signert. Bilselger Thomas Elmon forteller at Arve har valgt toppmodellen, en strøken RAV4 Executive 4x4 med lyse skinnseter. Bilen er spekket med mye bra ekstrautstyr som han tror at familien vil bli godt fornøyd med.

Arve er trofast Toyota-kunde og nybilen blir den fjerde i rekken. Selv forklarer han at han har vært veldig fornøyd med bilene fra Toyota, og at han nærmest ikke har hatt feil på noen av bilene han har eid. De to siste bilene har vært Avensis, men denne gangen ønsket han å komme seg litt opp i høyden med en SUV. En annen ting som stod høyt på lista var automatgir. Etter mange år med erting fra kameratgjengen som ikke kunne skjønne hvorfor han fortsatt kjørte med vanlig girkasse var det på tide. 

Første langtur i nybilen

Hva reisegavekortet skal brukes på er enda ikke helt bestemt. Cecilie, som er eldstedatteren i familien skal på språkreise og rekker dessverre ikke å bli med på familieferien, men de andre har lagt noen planer. Arve ønsker seg bilferie i Norge. Han forteller at han gjerne ønsker å ta nybilen på tur til Møre hvor morfaren er oppvokst. Han har ikke vært der på 20 år, så det begynner å bli på tide å ta med familien til gamle trakter. Yngstesønnen Sebastian ser for seg en tur til Frankrike for godt vær og god mat.

Vi ønsker familien en god ferie og lykke til med nybilen!

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge