Gå videre til innhold
Stolt sponsor av vinterfestuka: Oddgeir Nergaard (f.v), Mathias Björkteg, Isak Berntsen og Nina Richardsen fra Nordvik Narvik.
Stolt sponsor av vinterfestuka: Oddgeir Nergaard (f.v), Mathias Björkteg, Isak Berntsen og Nina Richardsen fra Nordvik Narvik.

Blogginnlegg -

Klar for Vinterfestuka

- Stiller opp med både biler og sjåfører til folkefesten.

Som stolt sponsor av Vinterfestuka bidrar Nordvik Narvik med logistikk og transport under festivalen. -Det krever en del forberedelser, forteller gruppeleder for transport under Vinterfestuka, Oddgeir Nergaard. Han har ansvaret for at ting går sømløst under festivalen, og bidrar blant annet som sjåfør sammen med resten av teamet i Narvik. Han synes det er stas å få ta del i folkefesten og mener at det er viktig at lokale bedrifter står sammen for å skape engasjement i Narvik.

-Det er fantastisk å oppleve energien under festivalen, og Vinterfestuka er en fin mulighet for oss å vise frem de fantastiske produktene vi leverer. Toyotas mange modeller dekker et hvert behov, samtidig som de står i spissen med ny hybridteknologi, deriblant nyheten Toyota C-HR.

Den originale hybridbilen

Oddgeir forteller at Toyotas avanserte hybridteknologi kombinerer fra flere energikilder; -en effektiv bensinmotor og en elektrisk motor med generator og batteripakke. I sum får du en stillegående bil med lave drivstoffkostnader og lave utslipp.

-Tilbakemeldingene fra kundene våre har vært utelukkende positive. Kundeundersøkelsene viser at kunder som kjører våre selvladende fullhybrider er våre mest fornøyde kunder. Og det beste med bilene er at de fungerer like godt på vinteren så vel som på sommeren. -Når man bor i Nord-Norge er man avhengig av en bil som fungerer godt også når graderstokken viser minusgrader, her er flere av hybridene fra Toyota utstyrt med eksosvarmegjenvinning som sørger for at motor og kupe blir raskt varm. Når bilen er kald, sendes kjølevæsken via eksosanlegget for å gjenvinne varme.

Vil du oppleve fordelene med Toyotas avanserte hybridteknologi? Ta kontakt med oss for prøvekjøring allerede i dag.

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge