Gå videre til innhold
Nordvik: Bilselger Nina Richardsen hos Nordvik anbefaler Auris Touring Sports.
Nordvik: Bilselger Nina Richardsen hos Nordvik anbefaler Auris Touring Sports.

Blogginnlegg -

La deg begeistre!

Toyota Auris Touring Sports er stasjonsvognen med overraskende god plass i ei kompakt innpakning, sier selger Nina Richardsen. Hun anbefaler gjerne en prøvetur denne bilen som har begeistret mange allerede.

Beste i klassen på bagasjeplass

Bilen har et stort bagasjerom på hele 530 liter, noe som gjør den svært anvendelig for ulik bruk. I kombinasjon med fleksible seteløsninger fikser man enkelt forskjellige transportbehov.

Utstyret du trenger

Auris Hybrid Sport Vision bugner over av utstyr som man setter pris på i hverdagen. Nøkkelfri start/stopp og åpning/ låsing av dører. Speilene folder seg automatisk inn når bilen ikke er i bruk. Alle sensorene rundt bilen passer på deg og gir beskjed om noen kommer gående eller du er for nært noe. Ryggekameraet gir deg bedre oversikt. Skiltgjenkjenningen hjelper deg å kjøre etter fartsgrensen. Filvarsler passer på blindsonen for deg, og sier også i fra om du skulle komme for nært kantene på veibanen. Skulle uhellet være ute er bilen utstyrt med Toyota Safety Sense kollosjonsvern med autobrems. Fjernlysene kommer på og slår seg av når du trenger det og tar hensyn til bilene du møter. I dårlig vær har man god nytte av tåkelysene foran og regnsensoren. Skal man på ukjente steder er navigasjon til god hjelp.

Særdeles driftsøkonomisk Hybrid

Man kan glede seg over et lavt forbruk på alle Auris der hybridvarianten kommer særdeles bra ut med reelt forbruk godt under halvliteren pr. mil. Det automatiske klimaanlegget sørger for at kjøreturen blir behagelig og at man ikke bruker mere strøm og drivstoff enn nødvendig. I tillegg er det en god og konkurransedyktig pris på bilen.

Markedets mest moderne hybrid-løsning

Toyota sin hybridteknologi byr på perfekt balanse mellom effekt og økonomi med klasseledende CO2-utslipp og drivstofforbruk. Motorene tåler også større påkjenninger enn tradisjonelle motorer med flere slitedeler. I juni 2018 gikk Toyota til topp i det legendariske 24-timersløpet Le Mans. Det ble dobbeltseier til hydridbilene i teamene TOYOTA GAZOO og TS050 Hybrid.

Toyota har over 20 års erfaring med hybridbiler, og har hittil solgt 8 millioner biler med denne teknologien. I følge Toyotas beregninger har hybridbilene spart atmosfæren for 58 millioner tonn CO2, og forbruket av bensin er redusert med 22 millioner kubikkmeter sammenlignet med sammenlignbare bensinbiler.

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge