Følg Nordvik

RAV4 - Verdens mest solgte SUV i 2017

Blogginnlegg   •   apr 11, 2018 08:15 CEST

På salgstoppen: Driftsleder Lena Hundnes tror suksessen ligger i totalpakken.

Nordvik ønsker at flere skal få opp øynene for bestselgeren fra Toyota. – Suksessen ligger i totalpakken man får, tror driftsleder Lena Hundnes.

RAV4 Hybrid er en bil som passer godt til de forholdene vi har i Norge. Er man i byen oppleves bilen lettkjørt i gatene. Du sitter høyt, har god oversikt og bilen girer sømløst. Kamerapakken gjør at man alltid har god kontroll på trafikkbildet og gjør parkeringen enklere. Skal du ut på langtur, eller tilbringer helgene på hytta, har du god fremkommelighet og kan ha med henger opptil 1.650 kg på Hybrid 4WD-utgaven.

Bilen scorer høyt på plass og komfort for både fører og passasjer, også i baksetet. Bagasjerommet er utstyrt med elektrisk bakluke og rommer over 500 liter. Her får du med deg alt du trenger til turen. Den kraftige motoren på 2,5 liter og 197 Hk er kvikk og drar godt av gårde oppover bakkene og innover fjellet. Det er utrolig behagelig å kunne slå på den adaptive cruisekontrollen, som gir deg jevn hastighet og passer på avstand til andre biler.

Perfekt på vinterdager

Bilen er godt utstyrt, også hvis man velger de laveste utstyrsgradene. I nord er man avhengig av en bil som fungerer godt også når gradestokken viser minusgrader. De fleste hybridene fra Toyota er utstyrt med eksosvarmegjenvinning som sørger for at motor og kupe blir raskt varm. Når bilen er kald, sendes kjølevæsken via eksosanlegget for å gjenvinne varme. I tillegg er det mange som setter pris på at RAV4 har varme i rattet.

Kjøreforholdene her oppe i nord kan by på utfordringer i blant, og uhell kan skje. Da er det betryggende å vite at bilen din er sikker. RAV4 scorer jevnt høyt og har 5 stjerner i Euro NCAPs kollisjonstest.

Flere velger hybrid

RAV4 Hybrid er tiltalende å se på og får skryt fra mange for utseende. I tillegg er bilen svært driftssikker. Årsaken ligger mye i at Toyota har 20-års erfaring med hybridlinjen som bilen er basert på. Hybrid har vært et viktig satsingsområde for oss i mange år, og det er gøy å se at det nå er stadig flere som oppdager fordelene med hybridteknologi. Mange som prøvekjører RAV4 Hybrid blir fascinert og ender opp med å kjøpe den. Vi ser også en klar trend med at det er stadig flere som velger Privatleie, som er en svært gunstig finansieringsform for bilen.

Vil du finne ut om RAV4 kan bli din nye turkamerat? Ta kontakt med oss for prøvekjøring allerede i dag.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.