Gå videre til innhold
Gode bruktbilkjøp: Bilselger Morten Teksnes har plukket ut biler som er verdt å ta en titt på.
Gode bruktbilkjøp: Bilselger Morten Teksnes har plukket ut biler som er verdt å ta en titt på.

Blogginnlegg -

Seks gode bruktbilkjøp - oktober

En stilren Auris eller en kraftfull Land Cruiser? Bilselger Morten Teksnes hos Nordvik har plukket ut seks bruktbilnyheter som er verdt å ta en ekstra titt på denne måneden. 

Toyota Land Cruiser GX

Den legendariske firehjulstrekken kombinerer kraft, smidighet og fjellstø stabilitet med kompromissløs komfort på veien. Til tross for sitt store og robuste ytre, oppleves Land Cruiser som en lettkjørt bil med dynamiske kjøreegenskaper.

Her har vi en topputstyrt 2016-modell med blant annet skinnseter, Maxtel ekstralys, navigasjon og stigtrinn. Sjekk den ut her.  

Toyota Auris Hybrid

En driftssikker, velkjørt og romslig bil med hybrid drivlinje. 2016-modellen er blant annet utstyrt med sikkerhetspakken Toyota Safety Sense som hjelper deg å oppdage og redusere risiko for potensielt farlige situasjoner i trafikken. I tillegg har bilen både navigasjonssystem, nøkkelfritt system og automatisk klimaanlegg. Sjekk ut Auris her. 

Toyota RAV4 4WD

En vinterklar SUV med god bakkeklaring, høyt plassert førerplass og firehjulstrekk, men med smidigheten og drivstofføkonomien som en mindre bil. Denne diesel-utgaven leveres med gjenværende nybilgaranti, ryggekamera og DAB-radio. Sjekk den ut her.

Toyota Hilux D-4D

Nye Toyota Hilux er utstyrt med ny rammekonstruksjon og karosseristruktur som sørger for uslåelig styrke, kombinert med et komfortabelt interiør og økte kapasiteter. Enten du ferdes på dårlige veier, grovplanerte anleggsområder eller bare lever med hverdagens tøffe krav, kan ingen matche Hilux.

Denne 2016-modellen har tidligere vært benyttet som demobil hos Nordvik, og er dermed pent brukt og utstyrt med blant annet Cruise Control, ryggekamera, skinnseter og navigasjon. Sjekk den ut her. 

Toyota Yaris Hybrid

Stillegående, smidig og lettkjørt. Er du ute etter en litt mindre bil som fortsatt oppleves romslig, er Yaris et godt alternativ. Her har vi blant annet en topputstyrt modell med Toyota sitt velkjente hybrid-system og sort, metallic lakk. Sjekk den ut her.

Toyota Prius

Lanseringen av Prius i 1997 var starten på en ny epoke i bilindustrien, og siden den gang har Toyota solgt over 11 millioner hybrider verden over. Prius er kjent for sin innovative teknologi, lave utslipp og smarte løsninger. Her får du en bil med lavt tyngdepunkt og dynamiske egenskaper. En sjelden mulighet for å sikre seg Prius til en lav pris. Sjekk den ut her.

Akkurat nå har vi over 200 bruktbiler på lager. Se hele utvalget og finn din nye bruktbil her. 

Emner

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge