Følg Nordvik

Seks gode bruktbilkjøp - desember

Blogginnlegg   •   des 20, 2017 11:23 CET

Velg en hybrid bruktbil: Vi har plukket ut seks bruktbilnyheter som er verdt å ta en ekstra titt på denne måneden.

En vinterklar SUV eller en romslig familiebil? Vi har plukket ut seks hybride bruktbilnyheter som er verdt å ta en ekstra titt på denne måneden.


Prius + Seven Hybrid

En romslig familiebil med opptil 7 seter eller et bagasjerom på 1.750 liter. Prius + Seven har gjort seg bemerket hos både storfamilien og drosjenæringen som følge av gode kjøreopplevelser og praktiske løsninger. Bilen er rimelig i drift og utstyrt med en komfortabel drivlinje med trinnløst automatgir og lavt støynivå. Her får du en 2012-utgave som leveres blant annet med Head-up display, JBL stereo, DAB+ radio og adaptive cruise control.

Se mer her

Toyota Auris Hybrid

En stilren kombibil som passer til de fleste. Auris Hybrid fikk fem av fem stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstest i 2014, og er kjent for å være en driftssikker og praktisk bil. Her får du en lekker 2014-utgave med lav kilometerstand og standard utstyrspakke. Leveres blant annet med LED lys, DAB radio og ryggekamera. Det velkjente hybridsystemet bidrar til en rimelig drivstofføkonomi og en komfortabel kjøreopplevelse.

Se mer her

Toyota RAV4 AWD Hybrid

God bakkeklaring, høyt plassert førersete og god drivstofføkonomi er noen av fordelene som gjør RAV4 til en attraktiv bil. Her får du en vinterklar 2016-utgave med firehjulstrekk og hengervekt opptil 1.650 kg. Kombinasjonen mellom LED-lyktene og den metalliske rødfargen kler bilen godt, og bidrar til et stilrent uttrykk. Stort pluss at bilen leveres med gjenværende nybilgaranti i tillegg til serviceavtale som gjelder til 2019/50.000 km.

Se mer her

Toyota Yaris Hybrid

En smart og lettkjørt bil full av gode egenskaper. Det er nok ikke helt uten grunn at Yaris ofte går under betegnelsen som den mest elskede småbilen. God takhøyde, høyt plassert førersete og et praktisk bagasjerom gjør dessuten at Yaris oppleves som en romslig bil, størrelse tatt i betraktning. Her får du en lekker 2015-utgave utstyrt med en gjerrig bensinmotor som sikrer lave drivstoffkostnader og lave utslipp. Utstyrt med blant annet ryggekamera og automatgir.

Se mer her

Toyota Auris TS Hybrid

En strøken stasjonsvogn med nøkkelfri start og stopp, navigasjon og DAB+ radio. Auris Touring Sports er en modell med lavt tyngdepunkt som bidrar til god kontroll og sportslige kjøreegenskaper. Et romslig bagasjerom og praktiske løsninger gjør den til en ypperlig familiebil. Her får du en 2014-utgave som har fulgt service til punkt og prikke og hvor hovedservice nylig har vært gjennomført.

Se mer her

Toyota Prius Hybrid

Prius var den første serieproduserte hybriden da den først ble lansert i 1997, og har etablert seg som en hybridleder i bilmarkedet. Her får du en bil med fine kjøreegenskaper, eksepsjonelt drivstofforbruk og svært lave utslipp av CO2. Denne topputstyrte modellen leveres i hvit perlemor som kler bilen utrolig godt.

Se mer her

Bra for miljøet, lommeboka og kjøreopplevelsen - se utvalget og finn din nye bruktbil på nordvik.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.