Gå videre til innhold
Tone-Lise Rudborg er lykkelig eier av nye Toyota C-HR
Tone-Lise Rudborg er lykkelig eier av nye Toyota C-HR

Blogginnlegg -

Slo til uten å ha prøvd bilen

-Jeg fikk noen kommentarer på at jeg var vel vågal som turte å bestille før jeg i det hele tatt hadde sett bilen i virkeligheten, men hvor galt kan det bli? Jeg stolte fullt og helt på selgeren og er veldig fornøyd med det. 

Det var elektrisk stemning i butikken da Tone-Lise Rudborg endelig fikk overlevert sin nye Toyota C-HR denne uken. Ventetiden har vært lang, men når bilen endelig var på plass var det verdt det. Tone-Lise var en av de aller første i Bodø til å legge inn bestilling. Og siden dette er en helt ny modell, hadde hun verken sett eller prøvd bilen. I forkant av bestillingen hadde hun og bilselger Maja Evjenth tatt en grundig gjennomgang for at alt skulle bli riktig. Hovedgrunnen til at Tone-Lise ønsket seg ny bil var plassmangel, så det var viktig at bagasjerommet rommet mer enn bilen hun hadde fra før. Heldigvis hadde Maja mål på alt som gjorde prosessen mye enklere.

Bilselgeren var ikke i tvil da de første bildene av Toyota C-HR ble sluppet; denne bilen passet perfekt for Tone-Lise. Og etter en rask telefon var det avgjort, denne bilen skulle bli Tone-Lise sin. Underveis fikk Tone-Lise løpende oppdateringer etter hvert som bilen ble klar til lansering. Etter kick off i Oslo tikket det inn bilder på telefonen, og da første utstillingsbil endelig ble levert i Bodø fikk hun være en av de første til å prøvekjøre.

-Bilen overrasket fra første stund. Vi har en ganske bratt bakke utenfor feriehuset, men under prøvekjøringen taklet bilen bakken uten problem. Den hybride drivlinjen var fantastisk. Bilen var både stillegående og hadde svært lave drivstoffutgifter, noe som var viktig for meg siden jeg var godt vant med fordelen som kom med Prius Plug-in som jeg eide fra før av, forteller Tone-Lise.

Men det er designet som er aller viktigst. Bilen skiller seg ut på veien med et sprekt uttrykk og rå linjer. Tone-Lise har alltid vært interessert i bil, og mener at bilen er mer enn bare et fremkomstmiddel. Dette blir også bekreftet at bilselger Maja, som forteller at Tone-Lise er idealkunden for denne bilen. –Tone-Lise er ei rå dame som fortjener en rå bil. Hun var en av de eneste i Norge som turte å bestille styling-kit på den forrige bilen hun kjøpte hos oss, så hun vet å gå for det lille ekstra.

-Første langtur går til Sulis i helga. Vi skal på jentetur til feriehuset vårt, så jeg gleder meg veldig til å få prøvekjørt nybilen under litt tøffere forhold. Det blir spennende å se, avslutter Tone-Lise.

Vi ønsker Tone-Lise lykke til med ny bil, og takker for tilliten!

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge