Gå videre til innhold
Fornøyd: Salgsleder Tor Anders Johansen i Nordvik Mosjøen
Fornøyd: Salgsleder Tor Anders Johansen i Nordvik Mosjøen

Blogginnlegg -

Solgte 91% hybrid i 2017

-Et godt og variert modellspekter, fornøyde kunder og stadig utvikling i teknologien er forklaringen, forteller salgssjef i Nordvik Mosjøen, Tor Anders Johansen.

Det er klart vi er fornøyd. I fjor besto 91% av det totale personbilsalget i Nordvik av hybrid, noe som er en økning på hele 40% fra 2015. Hybrid har vært et viktig satsningsområde for oss de siste årene, og det er gøy å se at stadig flere oppdager fordelene med hybridteknologi, forteller salgssjef Tor Anders Johansen ved Toyota-forhandleren i Mosjøen. Han trekker frem flere nyheter og lanseringer som gjorde at hybridsalget økte i 2017. Nykommeren C-HR Hybrid som ble lansert helt i starten av året ble godt mottatt av kundene våre og fikk god start i året som gikk. I tillegg ble den populære småbilen Yaris lansert med flere oppgraderinger. Gjennomgående var også RAV4 Hybrid en populær modell og bidro godt til den høye hybridandelen, forteller han.

Den originale hybridbilen

Toyotas avanserte hybridteknologi er sømløst kombinert fra flere energikilder; en effektiv bensinmotor og en elektrisk motor med generator og batteripakke. I sum får du en stillegående bil med lave drivstoffkostnader og lave utslipp.

Perfekt på vinterdager

Tilbakemeldingene fra kundene våre har vært utelukkende positive. Kundeundersøkelsene viser at kunder som kjører våre selvladende fullhybrider er våre mest fornøyde kunder. Det aller beste med de må være at de fungerer godt på vinteren så vel som sommeren. Når man bor i Nord-Norge er man avhengig av en bil som fungerer godt også når gradestokken viser minusgrader: her er de fleste hybridene fra Toyota utstyrt med eksosvarmegjenvinning som sørger for at motor og kupe blir raskt varm. Når bilen er kald, sendes kjølevæsken via eksosanlegget for å gjenvinne varme.

Vil du oppleve fordelene med Toyotas avanserte hybridteknologi? Ta kontakt med oss for prøvekjøring allerede i dag.

Related links

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge