Følg Nordvik Gruppen

Stadig flere velger denne betalingsmetoden!

Blogginnlegg   •   mar 04, 2019 12:57 CET

Toyota Betalingsutsettelse kan være et godt alternativ, sier Sigrid Fagerbakk - Regionleder økonomi og drift hos Nordvik.

Det er ikke alltid det passer pengeboka å ta service på bilen eller å få utført nødvendige reparasjoner. Men nå finnes det et godt alternativ ved å bruke Toyota Betalingsutsettelse sier regionleder økonomi og drift, Sigrid Fagerbakk hos Nordvik. Løsningen kan også benyttes til å kjøpe ekstrautstyr til bilen.

Med Toyota Betalingsutsettelse gir vi deg automatisk 2 måneders rente og avdragsfri betalingsutsettelse og kr 0,- i etableringsgebyr. Når du leverer inn bilen på verksted, kan du avtale nærmere med din kunderådgiver dersom du vil bruke denne muligheten.

Hvilke kundefordeler gir Toyota Betalingsutsettelse?

 • du kan enkelt kjøpe utstyr eller reparere bilen for inntil kr 100 000,-
 • du får automatisk 2 måneder rente- og avdragsfri betalingsutsettelse
 • du står fritt til å velge nedbetalingsperiode på inntil 38 måneder
 • du får fri etablering
 • du får svar i løpet av få minutter
 • du får hjelp til å ordne alt hos din Toyota-forhandler

 • Frarådning: Det er viktig uansett formål å benytte forbrukslån og kreditt med forsiktighet. Et forbrukslån eller en kreditt påvirker din økonomiske situasjon. Tenk derfor igjennom hvordan du skal betale tilbake og følg betalingsplanen.

  Hva kan du låne til?

  Vi vet at folks livssituasjon og behov endrer seg over tid, og at man plutselig vil kunne trenge ekstra utstyr til sin bil, som for eksempel tilhengerfeste, barnesete eller sykkelholder. Vi vet også at det er mange ting man heller vil bruke penger på enn reparasjon og vedlikehold av bilen.

  Derfor gir vi deg som Toyota kunde mulighet til å låne penger til å dekke reparasjon, service, eller utstyr, slik at du heller kan fordele disse kostnadene over en lengre periode. Maksimal lånesum er kr 100.000,-

  Nedbetaling

  Med en nedbetalingsperiode på inntil 38 måneder, velger du den nedbetalingstiden som passer deg og din situasjon best. Vi gir deg automatisk 2 måneder rente- og avdragsfri betalingsutsettelse. Som Toyota kunde får du i tillegg fri etablering, mens renter og et termingebyr på kr 45,- påløper hver måned. For oppdaterte rentebetingelser, ta gjerne kontakt med din kontaktperson hos oss.

  Hvordan får du Toyota Betalingsutsettelse?

  Hos oss får du hjelp til å søke om Toyota Betalingsutsettelse. Søknaden sendes elektronisk til Toyota Financial Services som foretar en rask kredittsjekk og gir deg svar på søknaden i løpet av kun få minutter forutsatt at dette skjer innenfor ordinær arbeidstid.

  Kommentarer (0)

  Legg til kommentar

  Kommentar

  Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.