Følg Nordvik Gruppen

Stiller med biler til folkefesten

Blogginnlegg   •   mar 20, 2019 09:54 CET

Stolt sponsor av Vinterfestuka: Oddgeir Nergaard (t.v) og Hans Marius Sletteng (t.h) fra Nordvik Narvik her sammen med Frode Sollie fra Vinterfestuka.

-Det krever en del forberedelser, men det er veldig gøy når det står på, forteller Oddgeir Nergaard. Driftslederen fra Nordvik er gruppeleder for transport under Vinterfestuka og sørger for at alt går sømløst under festivalen.

Skaper opplevelser sammen

Det gjennomføres over 200 arrangementer i Narvik under Vinterfestuka, og mange av disse krever kjøreoppdrag. Her stiller Toyota forhandleren Nordvik med totalt 8 biler som er i sving døgnet rundt for å frakte både artister, utstyr og personell. -For oss er Vinterfestuka en flott arena for å vise frem bredden i produktene vi leverer; alt fra Toyota Yaris Hybrid til Toyota Proace varebil. Vinterfestuka er også en viktig arena for å skape positivitet og engasjement i byen vår. Det er noe fint med det at alle bidrar for å skape gode opplevelser sammen, forteller Nergaard.

Lanserer bil på AMFI

Mye aktivitet i byen skaper også nye muligheter. Nordvik er inne i en tid med flere nylanseringer fra Toyota, og når den nye Corolla skal lanseres denne uken har de valgt AMFI som arena. -Vi tenkte det kunne være gøy å snu litt på aktivitetene, særlig med tanke på alt som skjer i forbindelse med Vinterfestuka. Så der vi tradisjonelt har invitert kundene våre inn i butikken for å introdusere nyhetene våre, tar vi denne gangen turen ut på kjøpesenteret under lanseringsdagene. Onsdag kl. 18 starter lanseringen med offisiell avduking av Corolla før bilen blir stående på utstilling ut uka på senteret. Det blir spennende å se hva kundene våre synes om Corolla nå som den returnerer etter 12 år borte fra markedet.

Fra kulturminister til artister

Jobben som transportansvarlig for Vinterfestuka er både spennende og hektisk på samme tid. Nergaard estimerer at han legger i underkant av 100 timer i frivillig arbeid bare denne uken, og det kommer i tillegg til jobben som Driftsleder hos Nordvik. -Du kan vel godt si at jeg trives når det skjer litt, forteller han lattermildt. Han liker den hektiske hverdagen og er ikke redd for å ta i et tak når det står på. -Det aller beste med rollen som transportansvarlig er variasjonen og alle de hyggelige folkene man møter; På lørdag fikk jeg kjøre Kulturministeren rundt på arrangementer og i dag har jeg fått i oppdrag å hente artisten Ole Børud fra Stjernekamp som skal spille konsert i kveld. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.