Følg Nordvik

Studenter med ideer for framtiden

Blogginnlegg   •   feb 16, 2018 15:00 CET

Bedriftsbesøk: Studentene fra Innovasjon og entreprenørskap ved Nord universitet på besøk hos Nordvik Gruppen i Bodø.

Denne uken fikk vi besøk av 13 dedikerte studenter fra Nord universitet. Studentene som studerer Innovasjon og entreprenørskap tok turen til Nordvik Gruppen for å bli bedre kjent med bedriften og finne løsninger på framtidens bilhold.

-Det har vært veldig spennende å få høre studentenes tanker og ideer omkring våre konsepter, forteller Fredrik Nordvik. Han stiller seg positiv til samarbeidet med Nord universitet og mener de er en viktig sparringspartner for utviklingen av bedriften.

I løpet av bedriftsbesøket fikk studentene en grundig presentasjon av Nordvik Gruppen og deres forretningsområder. Målet var at studentene skulle bli kjent med bedriften og belyse noen av de utfordringene som bransjen står ovenfor i årene som kommer. Mobilitet var et viktig fokusområde, og Fredrik utfordret studentene til å tenke godt over mobilitetsløsninger og konsepter som kunne bli nyttig i framtiden.

Etter bedriftspresentasjonen var det studentenes tur. Første del av oppgaven var å presentere egne ideer og løsninger for Nordvik Gruppen på bakgrunn av de temaene som ble tatt opp, og videre skal de levere en ferdigstilt oppgave 21. mars.

Lærer Bjørn Willy Åmo forteller at opplevelsen var både lærerik og inspirerende. Å knytte relevante case mot en reell bedrift som Nordvik Gruppen gjør studentene bedre rustet til arbeidslivet etter gjennomført mastergrad.

Vi ser frem til et spennende samarbeid og ønsker studentene lykke til!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.