Gå videre til innhold
Tøffere bil skal du lete lenge etter!

Blogginnlegg -

Tøffere bil skal du lete lenge etter!

Denne uken fikk vår egen regionleder i Salten, Bjørnar Hansen overlevert sin splitter nye Hilux. Vi tok oss en prat med han for å finne ut hva som gjorde at han nok en gang gikk for Hilux når han skulle ha ny bil.

Guttedrømmen

Med sin tredje Hilux i rekka er det ikke så vanskelig å forstå at Bjørnar er en skikkelig Hilux-entusiast. Faktisk lå det an til at min første bil skulle bli en Hilux 80-modell, men dessverre var det noen andre som var raskere enn meg på avtrekkeren den gangen. Jeg glemmer aldri den bilen der, forteller han. Det var ikke før Bjørnar begynte å jobbe fast hos Toyota at han fikk sjansen igjen. Det aller første jeg gjorde da jeg begynte var å sikre meg en Hilux 94-modell. Dere aner ikke hvor godt jeg trivdes i den bilen, en guttedrøm var gått i oppfyllelse. En perfekt fritidsbil med plass til både snøscooter og skiutstyr på planet. Jeg hadde den rundt ett år før den brukte, men sykt kule Land Cruiser 70en dukket opp. Jeg hadde kjørt en lignende modell i utenlandstjeneste tidligere, og kjente at jeg ikke kunne la sjansen gå i fra meg.

Etter en stund fikk nok en Hilux plass på gårdsplassen. I bilbransjen blir man ofte introdusert for nye og spennende modeller, så jeg har vel aldri hatt noen biler veldig lenge. Det er gjerne sånn når man er over gjennomsnittet interessert i bil. Og etter at siste Hilux ble solgt har han vært på en evig jakt etter den perfekte bilen.

Denne gangen var det ingen andre biler som var oppe til vurdering. Innerst inne visste jeg jo hva jeg hadde hatt lyst på hele tiden, og jeg skulle endelig gå til innkjøp av min tredje Hilux. I mer enn ett år satt jeg på Google med søkeordet «New Hilux» i håp om at det skulle dukke opp nye bilder av den neste generasjon Hilux. Gleden var stor da min Hilux, som den første av ny generasjon ble satt i ordre hos Nordvik. I bronsefarget, metallisk lakk og luksuriøse skinnseter er det lett å skjønne hvorfor han ble fornøyd med nybilen. Tilleggspakken inneholder blant annet Vortex planbeskytter, Truxedo plancover og integrerte Vision X LED lys som imponerer. Dette er en bil som takler det meste. Det er vanskelig å forklare hva som fascinerer meg med denne bilen. Det helt åpenbare er nok at jeg er litt miljøskadet av å ha jobbet med bil såpass lenge. Arven til Hilux betyr noe for meg. Nybilen er siste generasjon av en rekke ikoner på dette bilområdet. Historien er unik, og ingen har klart å vise maken til slitestyrke. Enten du er i Australsk ørken, i Antarktis eller på et avsidesliggende sted finner du Hilux. 

Emner

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge