Gå videre til innhold
Narvik: Bilselger Nina Richardsen og trainee Isak Peder Berntsen
Narvik: Bilselger Nina Richardsen og trainee Isak Peder Berntsen

Blogginnlegg -

Velkommen til Nordvik, Nina og Isak!

Den ene har jobbet både som maskinfører og HMS ansvarlig, mens den andre er en skikkelig bilentusiast; vi tok oss en prat med våre nye selgere som står klar for å ønske nye og gamle kunder velkommen til butikken vår i Narvik. 

Isak Peder Berntsen (21)

Han drømmer om en Toyota Supra, men siden det er modell som hittil har vært vanskelig å oppdrive, spørs det ikke om det blir en GT86 eller en C-HR som etterhvert får plass på gårdsplassen. Isak er en skikkelig bilentusiast, og trives aller best når han får snakke bil med kollegaene eller kundene som tar turen innom.

På fritiden er det motor som gjelder. Du finner han enten i bilen eller på sykkelen som han akkurat har gått til innkjøp av, en Suzuki GSXR 600. Han er heller ikke fremmed for å skru, og har som regel full kontroll på de tekniske spesifikasjonene på de ulike bilene.

Han stortrives i Narvik, og tror selv at det har mye å gjøre med kollegaene. -Vi er et sammensveiset team med lav takhøyde og mye humor. Når man i tillegg får jobbe med det man liker aller best og har så mange hyggelige kunder innom, ja, da har man ikke mye å klage på, forteller han.

Nina Richardsen (27)

Hun har jobbet både som maskinfører og HMS ansvarlig, men nå har hun tatt fatt på nye utfordringer som bilselger i Nordvik. Nina er ei ekte friluftsjente, og aller helst tilbringer hun tiden ute i naturen. Hun stortrives når hun kan være aktiv, og bruker gjerne helgene på fjellet eller ved havet.

På bilfronten er det høye og tøffe biler som gjelder. Hun drømmer om en Land Cruiser, men takker heller ikke nei til verken RAV4 eller C-HR. Sistnevnte synes hun er spennende, og det hadde vært gøy å gjort noen sportslige tilpasninger som for eksempel skiboks på taket, hundebur i bagasjerommet eller sykkelstatv. 

Vi ønsker Nina og Isak velkommen til Nordvik og ønsker nye og gamle kunder velkommen innom for en hyggelig bilprat! 

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge