Gå videre til innhold
Marianne Sæther og Christoffer Heim sikret seg nye Toyota C-HR
Marianne Sæther og Christoffer Heim sikret seg nye Toyota C-HR

Blogginnlegg -

Vi gratulerer Marianne og Christoffer med ny Toyota!

Denne måneden hadde Maja Evjenth gleden av å overlevere nye Toyota C-HR til Marianne Sæther og Christoffer Heim i Bodø. Vi tok oss en prat med det unge paret for å finne ut hvordan de likte nybilen, og hvorfor det ble akkurat en C-HR de gikk for når de skulle ha seg ny bil.

Først og fremst, dette er en utrolig kul bil som du virkelig legger merke til på veiene, forteller Christoffer. Med høy kupe, rette linjer og tøffe detaljer, skiller den seg fra de tradisjonelle Toyota-modellene. Marianne mener dessuten at bilen er større enn det den virker ved første øyekast. – Før vi prøvekjørte bilen var vi litt bekymret for at rottweileren vår, Brutus ikke ville få plass i bagasjerommet, men det viste seg å være en helt unødvendig bekymring. Brutus stortrives og har mer enn nok plass til å boltre seg på. I tillegg har han funnet ut at nakkeputen er helt perfekt å hvile hodet på mens han følger med på veien, forteller Marianne. I det daglige rommer bilen akkurat de de trenger og litt til, mens på de lengre turene med mer bagasje fester de takboksen på taket.

Det Christoffer liker aller best med den nye bilen er LED-lyktene i front. -Jeg merker allerede ganske stor forskjell fra lyktene på bilen vi eide fra før, så jeg tror de vil komme godt med i mørketida.

Vi takker for tilliten!

Emner

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge