Følg Nordvik

Nordvik er stolt sponsor av BYjentan

Nyhet   •   okt 03, 2017 15:00 CEST

Spennende samarbeid: -Elisabet Nordvik Sannes fra Nordvik Gruppen sammen med BYjentan Merete Almbakk, Siv Christensen og Elisabeth Jansson.

-Det er bare å ta av seg hatten for BYjentan og det de har fått til. Vi har fulgt med en stund, og synes det er utrolig gøy å ta del i fellesskapet om å skape aktivitet i byen vår, forteller markedssjef i Nordvik Gruppen, Elisabet Nordvik Sannes. 

Helgen 20.-21. oktober arrangeres BYjentanhelga i Bodø for tredje året på rad. Denne helgen samles flere hundre kvinner og menn til en sosial helg på Radisson Blu med fullspekket program. Arrangementet sparkes i gang med 80-tallsfest på Pizzakjelleren med flere klassikere på menyen. På lørdag arrangeres messe på hotellet med stands fra flere av byens aktører, før helga avrundes med en storslått festmiddag hvor Harald Rønneberg skal være konferansier. 

Som stolt sponsor bidrar Nordvik blant annet med den offisielle BYjentan-bilen som skal disponeres i ukene før og under arrangementet. Og skal vi tro arrangørene er det ikke helt tilfeldig hvilken bil som er valgt ut for anledningen. -Vi ønskes oss en tøff bil som kunne skape litt oppmerksomhet rundt arrangementet, så derfor er vi veldig fornøyd med at Nordvik gikk med på å bruke Toyota C-HR i denne sammenhengen. Den selvladende hybriden som ble lansert i januar har fått stor oppmerksomhet for sitt spennende design og innovative teknologi, og vi håper den blir lagt merke til på veiene. 

Takk for et spennende samarbeid, vi gleder oss til fortsettelsen!

Kjøp billetter til BYjentanhelga.

Les mer om Toyota C-HR. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.