Følg Nordvik Gruppen

Nordvik er stolt sponsor av Opptur festivalen

Nyhet   •   jul 16, 2018 14:38 CEST

Opptur kjører en rå Toyota C-HR med meget pent dekor.

-Det er imponerende å se hva Opptur får til i byen. Vi har fulgt med en stund, og synes det er utrolig gøy å ta del i fellesskapet om å skape aktivitet i byen vår, forteller markedssjef i Nordvik Gruppen, Elisabet Nordvik Sannes.

Helgen 27.-28. juli arrangeres Opptur festival i Bodø. Oppturfestivalen er en 2 dagers musikkfestival i Bodø. Målet deres er å formidle musikk og opplevelser som får frem gåsehuden. De er som andre festivaler mye basert på frivillighet og hjelp fra sponsorer. Uten de ville ikke Opptur vært mulig. Vi i Nordvik er stolt over å bidra til å skape enda mer aktivitet i Bodø sammen med Opptur og hele den frivillige gjengen som jobber med denne helgen. 

Som stolt sponsor bidrar Nordvik blant annet med den offisielle Opptur-bilen som skal disponeres hele året av festivalen. Og skal vi tro arrangørene er det ikke helt tilfeldig hvilken bil som er valgt ut for anledningen. -Vi ønskes oss en tøff bil som kunne skape litt oppmerksomhet rundt arrangementet, så derfor er vi veldig fornøyd med at Nordvik gikk med på å bruke Toyota C-HR i denne sammenhengen. Den selvladende hybriden som ble lansert i januar har fått stor oppmerksomhet for sitt spennende design og innovative teknologi, og vi håper den blir lagt merke til på veiene.

Takk for et spennende samarbeid, vi gleder oss til fortsettelsen!

Her kan du lese mer om festivalen: https://www.oppturfestival.no/

Kjøp billett til Opptur


Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.