Følg Nordvik

​Bilpartner Bilskade AS i Brønnøysund endrer navn

Pressemelding   •   feb 02, 2017 09:13 CET

Bilpartner og Nordvik går nå sammen om drift og utvikling av felles bilskadeverksted i Brønnøysund. Formelt skjer dette ved at Nordvik er gått inn på eiersiden i Bilpartner Bilskade AS på Salhus, og at selskapet skifter navn til Brønnøy Bilskade AS.

Bilpartner driver i tillegg bilsalg og bilverksted i andre lokaler på Salhus. Nordvik driver bilsalg og bilverksted i lokalene til tidligere Relakk Motor og Karosseri på Toft. Nordvik planlegger å flytte inn i nye lokaler for bilsalg og bilverksted på Salhus våren 2018. Grunnen til samarbeidet, er at partene ser dette som den beste løsning for å kunne utvikle og styrke fagmiljøet og fronte den tekniske utviklingen i bransjen. Utvikling av nye materialer og teknologi i bilene, krever nye reparasjonsmetoder og oppgradering av kostbart verktøy og utstyr. Nå satses det sammen for at Brønnøy Bilskade AS skal ha kvalifiserte og motiverte medarbeidere, som leverer raske reparasjoner med topp kvalitet og gode kundeopplevelser.

Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.