Gå videre til innhold
Bruktbilsjef i Nordvik, Daniel Rise.
Bruktbilsjef i Nordvik, Daniel Rise.

Pressemelding -

Bjerka Bil bytter navn

Fra 1. januar fusjoneres Bjerka Bil inn i Nordvik AS. Anleggene som forhandler bruktbil og verkstedtjenester i Narvik, Bodø og Bjerka bytter nå navn til Nordvik.

Bruktbilsjef Daniel Rise forklarer at navnebyttet er en strategisk retning hvor målet er å samle konseptene under en merkevare for å styrke deres posisjon i markedet. Nordvik er en sterk merkevare lokalt forankret i Nord-Norge som bygger på soliditet, langsiktighet og kvalitet. Det er disse kjerneprinsippene vi ønsker å bygge videre på.

Nordvik har nærmere 60 års erfaring innen bruktbil og verksteddrift, og dette vil også være fokuse videre. Å bli en del av et større system gir oss blant annet tilgang til bedre innkjøpsbetingelser som kommer kundene våre til gode og et tettere samarbeid på tvers av våre fagområder. 

Emner

Regions


Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge