Gå videre til innhold
Byggeplanene i Bodø er ett steg nærmere realisering

Pressemelding -

Byggeplanene i Bodø er ett steg nærmere realisering

Nordviksenteret Eiendom AS har to eiendommer i Bodø på hver ca. 15 mål tomt, som begge ligger strategisk til som nærmeste naboer til kjøpesenteret City Nord. Arbeidet med utvikling av eiendommen, hvor Toyota Bodø, Nordvik Bilsalg, Europcar, Karlsen Lakksenter, Dyreklinikken, Nordvik Gruppen og noen andre kontorleietakere holder til, er startet. Reguleringssaken som åpner for bygging av totalt 29.000 m2 gulvareal har passert i Bodø Bystyre i høst, og dispensasjonssøknaden i forhold til kjøpesenterbestemmelsene ble godkjent av fylkestinget før jul. Nå gjenstår endelig behandling og stadfesting av reguleringsplanen i bystyret i løpet av januar/februar 2017.

Parallelt med dette jobbes det med konseptutvikling og ideskisser. I tillegg til nye lokaler for Nordvik-virksomheter planlegges i første byggetrinn betydelige arealer for utleie til eksterne leietakere.

Vi letter litt på sløret og presenterer her de første ideskissene for byggetrinn 1 på ca. 10.000 m2 gulvareal.

Emner

Regions


Toyota Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Toyota Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Toyota Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge