Gå videre til innhold
Nytt navn: Fauske Auto skifter navn til Nordvik. Foto: Nordvik
Nytt navn: Fauske Auto skifter navn til Nordvik. Foto: Nordvik

Pressemelding -

Fauske Auto skifter navn

1. Januar ble Fauske Auto fusjonert inn i Nordvik AS. Bilverkstedet og bruktbilforhandleren i Vikaveien på Fauske skifter nå navn til Nordvik.

- Målet med fusjonen er å drifte mer rasjonelt og samle konseptene under en felles merkevare. Nordvik er en sterk merkevare lokalt forankret i Nord-Norge som bygger på soliditet, langsiktighet og kvalitet. Det er disse kjerneprinsippene vi ønsker å bygge videre på, forteller Driftsleder Anders Olsen.

Nordvik ble etablert i 1960 består av 20 lokale bilverksted og bilforhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms. Sentralt er de Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra alle bilmerker. Fauske Auto som er en del av AutoMester-kjeden ble etablert av Nordvik og Per Anton Jensen fra Jensen Bilservice i 2015. Ett år senere overtok Nordvik aksjene da Jensen gikk av med pensjon. I dag har bilverkstedet og bruktbilforhandleren på Fauske 8 ansatte.

Driftsleder Anders Olsen. Foto: Nordvik

-Vi skal fortsette å drive med det vi er best på, nemlig verksted og bruktbilsalg, mens fellesadministrasjonen i Bodø tar seg av det administrative. Å bli en del av et større system gir oss blant annet bedre innkjøpsbetingelser som kommer kundene våre til gode, i tillegg til at vi får et tettere samarbeid på tvers av våre fagområder, forteller Anders. 

Emner

Regions


Nordvik består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Troms, Nordland og Trøndelag. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 930 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge