Følg Nordvik

Han blir ny daglig leder i Nordvik AS

Pressemelding   •   apr 01, 2018 10:00 CEST

Christian Nordvik overtar rollen som daglig leder i Nordvik AS fra 1. april. Foto: Rune Nilsen

-Christian Nordvik blir Morten Michalsens etterfølger i Nordvik AS.

Morten Michalsen (60) har gjort en formidabel jobb i Nordvik. Etter 17 år som daglig leder går han fra 1. april inn i fagstilling i Nordvik Gruppen som HR-, sikkerhet-, miljø- og kvalitetssjef. Konsernleder Thor Allan Nordvik forteller at organisasjonen lenge har hatt behov for å styrke satsingen på disse områdene, og at de har stor tro på at Morten vil bidra med sin solide kompetanse og lange erfaring.

Ny lederduo

Nå overtar Christian Nordvik (38) lederrollen og får ansvaret for 20 av Nordviks avdelinger og datterselskaper i Troms, Nordland og Trøndelag. Sammen med Bjørnar Hansen (46) som ny assisterende daglig leder skal de satse sterkere på operativ ledelse og oppfølging. De har begge solid erfaring og lang fartstid i Nordvik og sammen vil de utgjøre en god duo for den videre utviklingen av organisasjonen.

Kompetanse og opplevelser

Christian ser fram til å ta fatt på den nye arbeidshverdagen. -Med 20 forhandlere med stor geografisk spredning, blir min viktigste oppgave å legge til rette for at våre forhandlere driftes godt lokalt. Vi skal fortsette å legge til rette for kompetanseutvikling internt i organisasjonen og Nordvik skal være en arbeidsplass hvor man får muligheten til å utvikle seg i trå med organisasjonen. Sammen skal vi bygge videre på den solide grunnmuren til Nordvik fra 1960 og skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere.

Christian tiltrer stillingen 1. april.

Morten Michalsen (f.v) blir ny HR-, sikkerhet-, miljø- og kvalitetssjef i Nordvik Gruppen, Bjørnar Hansen blir assisterende daglig leder for Nordvik AS. Foto: Nordvik.

__________________________________________________________________________________________

Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Fauske, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.