Følg Nordvik Gruppen

​I dag åpner Nordvik Bilskade nytt bilskadesenter i Bodø

Pressemelding   •   aug 01, 2019 13:07 CEST

Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet i dag nytt bilskadesenter Foto: Nordvik

I dag åpner Nordvik Bilskade nytt bilskadesenter i Bodø.

Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet i dag nytt bilskadesenter i bygget hvor Stormyra Karosseri AS holdt til i Olav 5 gate 104. Bilskade avdelingen til Nordvik på Stormyra er flyttet inn sammen med Stormyra Karosseri.

Nordvik Bilskade i Bodø har nå 13 medarbeidere med unik spisskompetanse innen bilskade faget. Vi tilbyr alt av tjenester innen Bilskade, fra små bulker (Smart Repair) til store skader og lakkering. Vårt bilskade senter leverer komplette bilskade-løsninger for private, bedrifter og forsikringsselskapene, sier Tor Kløkstad. Tor leder Nordvik Bilskade i Olav 5 gate og Bodø Billakkering, som har 3 medarbeidere i nabobygget.

Etter ferie inviterer vi til åpningsfest hvor eksisterende og nye kunder kan komme og oppleve vårt nye anlegg. Det ser vi veldig frem til, sier Tor. 

Nordvik består av 24 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Troms, Nordland og Trøndelag. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 910 milloner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Nordvik Gruppen AS © 2019