Gå videre til innhold
Finalist i årets mekaniker konkurranse - Bjørn Inge Lånan Nicolaisen.
Finalist i årets mekaniker konkurranse - Bjørn Inge Lånan Nicolaisen.

Pressemelding -

Kjempet i toppen i årets mekanikerkonkurranse

Bjørn Inge Lånan Nicolaisen fra Bodø kjempet i toppen under årets mekanikerkonkurranse hos Toyota Norge. Mekanikeren som til daglig jobber hos Nordvik i Bodø kvalifiserte seg til finalen etter innledende runder hvor 22 teknikere kjempet om en finaleplass. I fredagens finale i Drammen stod det igjen seks finalister som skulle kjempe om den gjeve tittelen som "Årets mekaniker 2017". 

I finalen gikk deltakerne i gjennom praktiske og teoretiske oppgaver. Det begynte med feilsøking av Prius Plug-in og Proace, før de skulle igjennom en teoretisk oppgave og kjøretur med en kunde. Hver oppgave ga poeng som til slutt ble summert opp og ga en vinner av konkurransen. 

Vi gratulerer Kristoffer Andre Finstad Tømte fra Toyota Asker & Bærum med førsteplass, og takker Bjørn Inge for fantastisk innsats.

Vi gleder oss til å følge utviklingen videre i ditt arbeid hos Nordvik.

Related links

Emner

Kategorier


Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Fauske, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Bjerka, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Steinkjer, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge