Gå videre til innhold
Nytt navn: Meløy Auto skifter navn til Nordvik forteller driftsleder for Meløy Auto Glomfjord, Ragnar Rasmussen. Foto: Nordvik.
Nytt navn: Meløy Auto skifter navn til Nordvik forteller driftsleder for Meløy Auto Glomfjord, Ragnar Rasmussen. Foto: Nordvik.

Pressemelding -

Meløy Auto skifter navn

1. januar 2019 ble Meløy Auto fusjonert inn i Nordvik AS. Bilverkstedene i Glomfjord og Halsa skifter nå navn til Nordvik.

-Målet med fusjonen er å drifte mer rasjonelt og samle konseptene under en felles merkevare. Nordvik er en sterk merkevare lokalt forankret i Nord-Norge som bygger på soliditet, langsiktighet og kvalitet, og det er disse kjerneprinsippene vi ønsker å bygge videre på, forteller Driftsleder ved Meløy Auto Glomfjord, Ragnar Rasmussen.

Nordvik består av 20 lokale bilverksted og bilforhandlere i Trøndelag, Nordland og Troms. Sentralt er de Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra alle bilmerker. Meløy Auto som er en del av AutoMester-kjeden ble etablert av Nordvik i 2013 etter oppkjøpet av Halsa Auto.

Meløy Auto Halsa skifter navn til Nordvik. Foto: Nordvik

Tore Mevik blir ny driftsleder for Halsa

Bilverkstedene i Glomfjord og Halsa har totalt 11 ansatte, hvor Ragnar har jobbet som daglig leder for begge avdelingene siden etableringen. Fra nyttår deles driften opp, og Tore Mevik blir ny driftsleder på Halsa. - Tore har god erfaring som kunderådgiver og lang fartstid i bedriften, og jeg er trygg på at vi blir et godt team. Sammen skal vi fortsette å drive med det vi er best på, nemlig bil og verksted, mens fellesadministrasjonen i Bodø fortsetter å ta seg av det administrative. Å bli en del av et større system, gir oss blant annet bedre innkjøpsbetingelser som kommer kundene våre til gode, i tillegg til et tettere samarbeid på tvers av våre fagområder, avslutter Rasmussen. 

Meløy Auto Glomfjord skifter navn til Nordvik. Foto: Nordvik

Related links

Emner

Regions


Nordvik består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Troms, Nordland og Trøndelag. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 930 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge