Følg Nordvik

Nå er varebilen med firehjulstrekk klar for Brønnøysund

Pressemelding   •   mai 27, 2019 15:00 CEST

Brønnøysund: Simon Steen hos Nordvik er klar for lansering av nye Proace firehulstrekk. Foto: Nordvik.

Toyota-kunder har i lengre tid etterspurt firehjulstrekk på varebilen Toyota Proace. Nå er de første bilene klare for Brønnøysund.

Den legendariske varebilen Toyota Hiace var i mange år bestselgeren blant varebiler i Norge. Den blir betegnet som en av de største suksessene i norsk bilhistorie. Nå er oppfølgeren Toyota Proace klar med firehjulstrekk.

- Varebiler fra Toyota er kjente for å være ekstremt driftssikre og vi har mange fans over hele landet. Disse har i lengre tid ønsket at forhandlerne kan levere Toyota Proace med firehjulstrekk. Det vil øke bruksmulighetene for varebilen for mange av kundene. Vi er veldig glade for å kunne innfri på dette ønsket nå, sier Simon Steen hos Nordvik.

Det er mange grunner til å like at Proace har kommet med firehjulstrekk. En av de er det svært lette påbygget som gir Proace nyttelast på hele 1400 kg, noe som gjør den til klassens desidert beste på nyttelast. I tillegg har den også en hengevektkapasitet på 2500 kg.

- Føreren kan enkelt veksle mellom tohjuls- og firehjulstrekk, noe som resulterer i lave utslipp. Andre fordeler er økt bakkeklaring, ekstra beskyttelsesplater under bilen foran og ryggekamera.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.