Følg Nordvik Gruppen

Verdensmester skal inspirere Bodø-elevene

Pressemelding   •   sep 23, 2019 18:01 CEST

Bodø: Fredric Aasbø skal inspirere elevele. Foto: Nordvik / DroneNord.

Han har vunnet flere medaljer og er kåret til verdensmester innen bildrifting – på tirsdag inntar Fredric Aasbø Bodø videregående skole for å delta på lærlingesamling med Nordvik Fagskole. -Vi skal ha det gøy og skape opplevelser, forteller Skolesjef Sven Forsbakk fra Nordvik Fagskole.

På tirsdag samles yrkesfagelever og lærlinger i Bodø for å la seg inspirere av verdensmester innen bildrifting, Fredric Aasbø. Her samles 24 lærlinger fra Nordvik sine avdelinger i Trøndelag, Nordland og Troms sammen med rundt 100 yrkesfagelever fra Bodø Videregående Skole med mål om å skape en felles læringsarena og heie frem fremtidens talenter som velger yrkesfag.

Dagen starter med inspirerende foredrag og nettverksbygging. Etter lunsj arrangeres det konkurranser hvor både lærlinger og elever skal konkurrere i aktiviteter relatert til bilsporten – alt fra dekkskifte til kalibrering -Det kommer til å bli fantastisk morsomt. Her skal elevene ut på arbeidstrening, og får muligheten til å teste kunnskapene med Aasbø som dommer. Vi er svært takknemlig for at skolen stiller med lokaler, og gleder oss over sammen å kunne tilby en unik arena for karriereutvikling og danne nettverk, sier Forsbakk.

Bodø: Elevene fra Nordvik Fagskole sammen med Fredric Aasbø. Foto: Nordvik/DroneNord. 

På tirsdag ettermiddag gjøres parkeringsplassen utenfor Nordvik på Stormyra om til en racerbane, der Fredric Aasbø skal drifte i Nordvik fagskoles egen Toyota GT86. Aasbø, som er ambassadør for Toyota, ble i 2015 verdensmester i Formula Drift, og konkurrerer nå i Formula Drift Championship, som er øverste nivå i USA. -Ikke bare har Aasbø levert strålende resultater på banen, han er også en inspirasjon til hvordan drømmer kan bli virkelighet – et budskap vi synes er viktig å fremme for lærlingene, forteller Forsbakk.

______________________________________________________________________________

I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS, O.P. Fure AS, Kåre Nervik Bilforretning AS og Hemnes Bil AS. Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 930 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Nordvik med døtre eies av Nordvik Gruppen og består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms.

Nordvik Mobility tilbyr leiebiler og mobilitettjenester.

Nordvik Eiendom driver med kjøp, salg, innleie, utleie og utvikling av eiendommer. Eiendomsporteføljen vår består i dag av 26 bygg som driftes og forvaltes gjennom våre selskaper.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.