Gå videre til innhold
Kun 30 i Norge fikk bestilt bilen, Fredrik er en av dem

Blogginnlegg -

Kun 30 i Norge fikk bestilt bilen, Fredrik er en av dem

Når Toyota åpnet for eksklusiv forhåndsbestilling av det nye stjerneskuddet Toyota C-HR var han raskt ute for å vise sin interesse. Toyota C-HR Launch Edition var tilgjengelig i kun 30 eksemplarer i Norge, og med høy interesse rundt bilen var det kun de aller første som meldte seg som fikk muligheten. Fredrik Nordvik fra Bodø var en av dem. Helt siden de første bildene av bilen ble sluppet har han vært sikker, denne bilen skulle han ha. I dag fikk Fredrik endelig overlevert nybilen hos Toyota Bodø. Vi vet ikke hvem som synes det var mest stas, den nye eieren eller bilselgeren. 

Nye Toyota C-HR overrasker med et spennende og nytt uttrykk fra Toyota. Crossoveren er bygget med kjøreglede og design i fokus, uten at det ene skulle gå på bekostning av det andre. Dette er virkelig en bil du kan glede deg til å kjøre. Toyota C-HR er den aller første serieproduserte bilen fra Toyota som delvis er utviklet på en av verdens mest legendariske racerbaner, Nürburing. Det sier litt om ambisjonene for denne bilen. Navnet Toyota C-HR er en forkortelse av «Coupe High-Rider», en bil hvor du sitter høyt og komfortabelt når du kjører.

Toyota selv benytter en diamant når de skal forklare designelementene på bilen. Diamantene, eller trekantene kommer tydelig til syne i karosseriets øvre del. Men går også igjen i små, spennende detaljer i hele bilen. Dette er en bil som skiller seg ut på veiene.

Toyota C-HR er tydelig designet for føreren. Når man setter seg inn i bilen er instrumentpanel og dashbord kretset rundt førerplassen, og alt er tilrettelagt for å være mest mulig innen rekkevidde. Til og med det spesialdesignede JBL-anlegget er tilpasset med sjåføren i fokus. På tross av dette oppleves kupeen luftig og romslig. Hybridversjonen deler drivlinje med Prius, en drivlinje som i siste generasjon omtales som fantastisk hva utslipp, forbruk og feelgood driving angår.

Nyheten lanseres i januar, men allerede nå er den tilgjengelig til prøvekjøring. 

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Relaterte events

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge