Følg Nordvik Gruppen

Kun 30 i Norge fikk bestilt bilen, Fredrik er en av dem

Blogginnlegg   •   des 23, 2016 14:12 CET

Når Toyota åpnet for eksklusiv forhåndsbestilling av det nye stjerneskuddet Toyota C-HR var han raskt ute for å vise sin interesse. Toyota C-HR Launch Edition var tilgjengelig i kun 30 eksemplarer i Norge, og med høy interesse rundt bilen var det kun de aller første som meldte seg som fikk muligheten. Fredrik Nordvik fra Bodø var en av dem. Helt siden de første bildene av bilen ble sluppet har han vært sikker, denne bilen skulle han ha. I dag fikk Fredrik endelig overlevert nybilen hos Toyota Bodø. Vi vet ikke hvem som synes det var mest stas, den nye eieren eller bilselgeren. 

Nye Toyota C-HR overrasker med et spennende og nytt uttrykk fra Toyota. Crossoveren er bygget med kjøreglede og design i fokus, uten at det ene skulle gå på bekostning av det andre. Dette er virkelig en bil du kan glede deg til å kjøre. Toyota C-HR er den aller første serieproduserte bilen fra Toyota som delvis er utviklet på en av verdens mest legendariske racerbaner, Nürburing. Det sier litt om ambisjonene for denne bilen. Navnet Toyota C-HR er en forkortelse av «Coupe High-Rider», en bil hvor du sitter høyt og komfortabelt når du kjører.

Toyota selv benytter en diamant når de skal forklare designelementene på bilen. Diamantene, eller trekantene kommer tydelig til syne i karosseriets øvre del. Men går også igjen i små, spennende detaljer i hele bilen. Dette er en bil som skiller seg ut på veiene.

Toyota C-HR er tydelig designet for føreren. Når man setter seg inn i bilen er instrumentpanel og dashbord kretset rundt førerplassen, og alt er tilrettelagt for å være mest mulig innen rekkevidde. Til og med det spesialdesignede JBL-anlegget er tilpasset med sjåføren i fokus. På tross av dette oppleves kupeen luftig og romslig. Hybridversjonen deler drivlinje med Prius, en drivlinje som i siste generasjon omtales som fantastisk hva utslipp, forbruk og feelgood driving angår.

Nyheten lanseres i januar, men allerede nå er den tilgjengelig til prøvekjøring. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Nordvik Gruppen AS © 2019