Gå videre til innhold
Unni og Arne-Kjell kjøpte sin første Toyota i 1978.
Unni og Arne-Kjell kjøpte sin første Toyota i 1978.

Blogginnlegg -

39 år med Toyota

De kjøpte sin første Toyota i 1978, og siden den gang har Unni og Arne-Kjell Eiterjord vært trofaste Toyota-eiere. Denne uken var det igjen tid for overlevering, og vi fikk gleden av å gratulere det hyggelige paret med Toyota nummer 9.

Stemningen var på topp da Unni og Arne-Kjell tok turen innom butikken i Bodø sist uke. Endelig var det tid for overlevering av deres nye Prius. Og med 39 års erfaring med Toyota, var de ikke i tvil om at de ville bli fornøyd. –Vi er sikker på at den nye bilen er akkurat like god som de vi har hatt tidligere, om ikke bedre. Vi har aldri opplevd noen feil med bilene fra Toyota, så vi er sikker på at det blir like bra denne gangen også, forteller Unni.

Hybridlederen Prius

Denne gangen, som sist, ble det Prius de gikk til innkjøp av. Bilen er en selvladende hybrid som bygger på et av verdens fremste hybridsystem. Den lader seg selv under kjøring, og veksler mellom to motorer for å kunne gi best mulig resultat under alle kjøreforhold. Med rekordlave utslipp og lave drivstoffkostnader er det ikke uten grunn at denne bilen blir betegnet som en hybridleder. Bilselger Maja Evjenth tror at det blir full klaff for de nye eierne. -Siden Unni og Arne-Kjell har eid Prius tidligere, er de godt kjent med de gode egenskapene som følger med denne bilen. Den er stillegående og svært behagelig på veien, så jeg tror de kommer til å bli veldig fornøyd. I tillegg er 4. generasjons Prius levert med flere oppgraderinger som jeg tror de vil sette pris på, forteller Maja. Dette bekrefter bilkjøperne som forteller at Prius egner seg godt til deres bruk. Enten de skal på en kort tur i sentrum, eller på langtur med barnebarn i baksetet er dette en bil som egner seg godt.

Ny bil fremfor å bytte radio

Bilkjøpet er nok så spontant, og Arne-Kjell kan fortelle at de egentlig ikke hadde planlagt å kjøpe ny bil helt enda. Bilen de eide var bare rundt fem år gammel, og hadde heller ikke kjørt langt nok til at de hadde kjent på behovet for ny bil. Men da FM-nettet slukket og radioen sluttet å fungere, ble det plutselig ny bil fremfor å bytte radio. Arne-Kjell forteller at de la merke til den nye modellen som var kommet på markedet, og da var det gjort. -Det kan vel karakteriseres som Norges dyreste DAB-radio, spør han humoristisk.

Vi takker for tilliten og ønsker Unni og Arne-Kjell lykke til med ny bil!

Emner

Regioner


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet omsetter årlig i underkant av 1 milliard kroner og vil selge rundt 3 000 nye og brukte biler inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Pressekontakt

Elisabet Nordvik

Elisabet Nordvik

Pressekontakt Markedssjef - Nordvik Gruppen AS 950 36 560
June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Kommunikasjonsansvarlig - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relaterte nyheter