Gå videre til innhold
Anbefaler Lexus: Morten Teksnes har plukket ut tre gode bruktbilkjøp denne måneden. Foto: Nordvik
Anbefaler Lexus: Morten Teksnes har plukket ut tre gode bruktbilkjøp denne måneden. Foto: Nordvik

Blogginnlegg -

Bruktbilspesial: Lexus

Luksus, kvalitet og sportslige egenskaper – bilene fra Lexus kan være et godt valg dersom du er ute etter en bruktbil i premiumklassen. Det japanske bilmerket kunne nylig smykke seg med tittelen «Norges mest fornøyde bilkunder» (Autoindex) for syvende året på rad, så da er det kanskje ikke overraskende at det er akkurat disse bruktbilene bilselger Morten Teksnes hos Nordvik har valgt ut som gode bruktbilkjøp denne måneden.

Foto: DroneNord

Lexus NX300h Executive

Høy komfort, raust utstyrsnivå og et design som skiller seg ut. NX300h er et ideelt valg for deg som drømmer om en premium SUV. Med hybrid motor, 197 hk og firehjulstrekk er NX300h som skapt for det norske markedet. Hybridteknologien sørger for beskjedent forbruk og lave utslipp.

Se annonsen her

Foto: DroneNord

Lexus RX450h F-sport

En sporty bil for deg som er ute etter det lille ekstra.RX450h F-Sport er en sporty, sammensatt hybrid med 3,5 liter V6 bensinmotor og to elektriske motorer, en foran og en bak. Til sammen produserer den 313 hk og et snitt forbruk på 0,53 l/mil. Bilen kan kjøres opptil 65 k/m med den elektriske motoren før den skifter over til bensin motor, og under kjøring samarbeider den elektriske motoren på bilen for å gi en mer økonomisk kjøring.

Se annonsen

Foto: DroneNord

Lexus RX450h Executive

Fantastisk kjøremaskin i en lekker fargekombinasjon. Denne 2017-utgaven med hybrid drivlinje er spekket med det meste du trenger av ekstrautstyr; alt fra ventilerte seter, adaptiv cruise control, ryggekamera og Lexus premium navigasjon. De tonede rutene gir bilen et eksklusivt preg samtidig som at det begrenser innsynet i kupeen. Det solide karosseriet og sikkerhetssystemene har gitt bilen fem av fem mulige stjerner i Euro NCAPS sikkerhetstest. 

Se annonsen

Se videoen fra DroneNord dro ut for å fotografere bilene på Sandhornøya:

Related links

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge