Følg Nordvik Gruppen

Ikke bare en arbeidsbil

Blogginnlegg   •   aug 10, 2017 20:04 CEST

Fredrik Nordvik i sin nye Proace Compact Bi-tone.

Ikke nødvendigvis den mest tradisjonelle bilen for en mann i slutten av 20-årene, men for Fredrik var det akkurat det han var ute etter når han skulle ha ny bil. Les hvordan løsning han gikk for på sin nye Proace Compact.

Da den nye generasjonen med Proace ble lansert i fjor var det mange som fikk seg en overraskelse. Nyheten som i tidligere generasjoner var blitt beskrevet som et halvhjertet forsøk på å erstatte Toyotas mangeårige bestselger, HiAce, var endelig blitt en fullverdig bil med avanserte løsninger. Ikke bare ble den tilgjengelig som både varebil og personbil, den ble også lansert i tre ulike lengder og uendelige kombinasjoner som gjorde at man hadde en bil som nå var enda bedre tilpasset dagens kunder.

Utradisjonelt valg

Sist helg kunne Fredrik endelig ta turen innom Nordvik i Narvik for å hente sin nye Proace Compact, en bil som både var godt planlagt og gjennomført. -Mange vil nok si at jeg har valgt en litt utradisjonell bil, men for meg passer den helt perfekt, forteller den fornøyde bileieren. Han gikk for den minste modellen med lasterom på 3 meter og nyttelast opptil 1000 kg. -Det aller første som fanget meg med denne bilen var faktisk prisen. Jeg hadde lenge sett på Proace, og når Nordvik kjørte kampanje på Compact-modellen var jeg raskt ute. Den gunstige prisen gjorde også at jeg ikke hadde behov for å ta i bruk ansattfordeler da denne bilen ble rimeligere uten, forteller Fredrik åpenhjertig.

Proace Compact er en bil som oppleves som svært enkel og smidig på veien. -Jeg kjører ofte i byen og hadde behov for en bil som var lett å farte rundt i. Samtidig ønsket jeg meg en bil som egnet seg mer til de lengre turene hvor jeg gjerne tar med meg motorsykkel og golfutstyr, her er Proace genial, forteller han. For å øke komforten i førerkupeen er det blant annet valgt å legge inn ekstra komfortvegg som gir en bedre benplass og mer behagelig sittestilling.

Gjennomført

Designmessig har bilen fått seg et realt løft. Fredrik forteller at han fikk god hjelp fra kollega Hans Marius Sletteng hos Nordvik i Narvik for å finne en kombinasjon som passet bilen godt. Bi-tone effekten med sort halv-foliering har vært mye brukt på Toyota Yaris tidligere, men aldri hadde de sett en lignende løsning på Proace. -Det som er litt gøy er at dette er en løsning som ikke nødvendigvis koster så mye ekstra, men likevel gjør en veldig stor forskjell. Han angrer litt på at han ikke gikk for samme fargekombinasjon som på motorsykkelen, men innrømmer at han er veldig fornøyd med hvordan bilen ble seende ut til slutt. 

 I tillegg til en helt rå foliering er det gjort en rekke oppgraderinger og tilpasninger. De tradisjonelle dekkene er byttet ut med klassens råeste hjulsett av typen All-Terrain Goodrich som egner seg ekstra godt til terreng. Ikke bare gir det helt andre kjøreegenskaper, de gir også bilen et mer macho preg. Det er plassert bøyle i front og rør på sidene. Bilen er også utstyrt med sidedør og etter hvert planlegger de en lasteplattform for å gjøre innkjøringen til motorsykkelen enklere.

-Alt i alt er jeg storfornøyd med resultatet og jeg gleder meg til å ta fatt på sommeren i ny bil, avslutter Fredrik. 

Akkurat nå har vi kampanjetilbud på Proace Compact, se tilbudet her eller les mer og bestill prøvekjøring her. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Nordvik Gruppen AS © 2019