Gå videre til innhold
Klar for Bysprinten: Astrid Fridheim Karijord, Marius Mastervik og Tor Anders Johansen fra Nordvik Mosjøen.
Klar for Bysprinten: Astrid Fridheim Karijord, Marius Mastervik og Tor Anders Johansen fra Nordvik Mosjøen.

Blogginnlegg -

Klar for Bysprinten

Stiller opp med biler til folkefesten

De gleder seg til å ta del i fellesskapet om å skape aktivitet i byen, og ser fram til at Mosjøens gater fylles opp av entusiastiske skiløpere og publikum. Som stolt sponsor av Bysprinten har Nordvik Mosjøen ansvaret for å dekke transportbehovet under aktiviteten og bilforhandleren stiller med flere nye Toyota for å frakte både folk og utstyr.

-Det er en del logistikk når en slik aktivitet skal arrangeres, og da er det viktig å ha bilene på plass, forteller Marius Mastervik. Han synes det er stas å bidra til folkefesten og mener at det er viktig at lokale bedrifter står sammen for å skape engasjement i Mosjøen. -Bysprinten drives fram gjennom fantastisk dugnadsånd og da er det vel så viktig at næringslivet stiller opp, forteller han.

Nordvik ser dessuten Bysprinten som en unik arena for å vise fram produktene de leverer. Toyotas mange modeller dekker et hvert behov, samtidig som de står i spissen med ny hybridteknologi. Toyotas mange modeller dekker et hvert behov, samtidig som de står i spissen med ny hybridteknologi.

Den originale hybridbilen

Toyotas avanserte hybridteknologi er sømløst kombinert fra flere energikilder; en effektiv bensinmotor og en elektrisk motor med generator og batteripakke. I sum får du en stillegående bil med lave drivstoffkostnader og lave utslipp.

Perfekt på vinterdager

Tilbakemeldingene fra kundene våre har vært utelukkende positive. Kundeundersøkelsene viser at kunder som kjører våre selvladende fullhybrider er våre mest fornøyde kunder. Det aller beste med bilene må være at de fungerer godt på vinteren så vel som på sommeren. Når man bor på Helgeland er man avhengig av en bil som fungerer godt også når gradestokken viser minusgrader: her er de fleste hybridene fra Toyota utstyrt med eksosvarmegjenvinning som sørger for at motor og kupe blir raskt varm. Når bilen er kald, sendes kjølevæsken via eksosanlegget for å gjenvinne varme.

Vil du oppleve fordelene med Toyotas avanserte hybridteknologi? Ta kontakt for prøvekjøring allerede i dag. 

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge