Gå videre til innhold
Morten Teksnes (23) er på plass som selger på Nordvik Fauske.
Morten Teksnes (23) er på plass som selger på Nordvik Fauske.

Blogginnlegg -

Satser på Fauske

Morten Teksnes (23) er på plass som selger på Nordvik Fauske. Den unge bilselgeren med erfaring fra forsikringsbransjen ser frem til å ta fatt på sin nye arbeidshverdag i butikken i Vikaveien, og håper at mange hyggelige kunder vil ta turen innom.

-Vi har jobbet hardt med å få alt på plass de siste ukene, så jeg ser frem til å være i normal drift fra mandag. Det vil bli spennende å se hvordan vi blir mottatt av kundene, men jeg tror det vil gå veldig bra. Bruktbilutvalget er usedvanlig bra for tiden, og Toyota har kommet med flere nyheter som jeg tror vil skape interesse her på Fauske. Nye C-HR ble lansert i januar og har allerede blitt en stor suksess på de andre avdelingene våre. I tillegg kommer andre generasjons Prius Plug-in nå i mars med spesifikasjoner man ikke har sett maken til tidligere. Bilen kan kjøre elektrisk helt ned mot -20 kuldegrader, noe av det dobbelte av konkurrerende modeller. Vi jobber tett med butikken i Bodø slik at vi til enhver tid skal kunne tilby de beste produktene til kundene våre, forteller Morten.

Ivrig langrennsløper

På fritiden er det langrenn som gjelder. Helt siden barndommen har Morten vært ivrig langrennsløper og mye tid er tilbragt i skiløypa. Han har vært aktiv i Team Nord-Norge og deltatt på junior VM. Dessverre førte en skade i skulderen til at han måtte legge opp skikarrieren i fjor, men på fritiden tar han gjerne turen både til Klungsetmarka og Straumen for å dyrke interessen. Konkurranseinstinktet fra skiløypa kommer godt med i den nye jobben.

Drømmer om Land Cruiser

Morten har god peiling på bil, og er ikke i tvil når han skal fortelle hvilken bil han selv drømmer om. -Det må bli Land Cruiser, den ultimate vinterbilen spør du meg. En robust og tøff bil som tåler det meste, i tillegg til at den rommer alt av ski og utstyr uten problem. Spørs om det ikke blir en sånn med tida, sier Morten lurt. 

Vi ønsker Morten velkommen til Nordvik og håper mange hyggelige kunder tar turen innom butikken.

Nordvik Fauske ligger i samme lokale som Fauske Auto i Vikaveien 50. De forhandler nye og brukte biler fra Toyota, og tilbyr et bredt bruktbilutvalg fra andre merker.  

Emner

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge