Følg Nordvik Gruppen

Stor pågang fra kunder som ønsker å bytte inn bilen sin før nyttår

Blogginnlegg   •   des 26, 2016 09:00 CET

Nytt år, ny årsavgift. En gammel bil som står og ruster ned i garasjen kan fort bli et unødvendig pengesluk. Dette ville Nordvik gjøre noe med.

I midten av desember lanserte Nordvik innbyttegaranti som garanterte 25.000,- for bruktbiler som ble levert inn før årsslutt. Grunnen var enkel, de ønsket at flere kunder skulle få øynene opp for hvordan bruktbilen kunne benyttes som egenkapital når man kjøper ny bil. Fredrik Nordvik hos Nordvik forteller at de ønsket å gi kundene en mulighet til å kjøre mer miljøvennlige biler med lave driftskostnader, og i tillegg føle på at de kunne gjøre en god deal med bilen de allerede hadde stående. Vi visste at mange hadde gamle biler som stod i garasjen å rustet, og tenkte at det var en fin mulighet for å nå ut til nye kunder.

Responsen har vært overveldende. Normalt er desember en relativt rolig måned i bilbransjen sammenlignet med resten av året, kundene er gjerne opptatt med gavehandling og juleforberedelser, men vi har hatt hendene fulle stort sett hele måneden. Siden kampanjen ble lansert har vi fått inn godt over 20 biler, i tillegg til at vi venter at enda flere vil ta turen innom nå i romjulen.

Mange av bilene som er byttet inn blir sendt direkte til vrakpant. Siden det ikke stilles noen andre krav til innbyttebilene enn at de skal være kjørbare, er det nok mange som ser sitt snitt i å tjene mer enn det de 2000,- de ellers ville tjent ved en vrakpant. Men Fredrik forteller at dette var noe de tok høyde for når de lanserte kampanjen. Vi ønsket jo å gi noe igjen til kundene våre, så såpass må vi tåle. Men vi har også fått inn noen biler som vil gås over og selges videre etter jul. Så dermed får også kundene våre en mulighet til å kjøpe litt rimeligere biler på nyåret.

Les mer om kampanjen her

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Nordvik Gruppen AS © 2019