Gå videre til innhold
Bedriftsbesøk: Studentene fra Innovasjon og entreprenørskap ved Nord universitet på besøk hos Nordvik Gruppen i Bodø.
Bedriftsbesøk: Studentene fra Innovasjon og entreprenørskap ved Nord universitet på besøk hos Nordvik Gruppen i Bodø.

Blogginnlegg -

Studenter med ideer for framtiden

Denne uken fikk vi besøk av 13 dedikerte studenter fra Nord universitet. Studentene som studerer Innovasjon og entreprenørskap tok turen til Nordvik Gruppen for å bli bedre kjent med bedriften og finne løsninger på framtidens bilhold.

-Det har vært veldig spennende å få høre studentenes tanker og ideer omkring våre konsepter, forteller Fredrik Nordvik. Han stiller seg positiv til samarbeidet med Nord universitet og mener de er en viktig sparringspartner for utviklingen av bedriften.

I løpet av bedriftsbesøket fikk studentene en grundig presentasjon av Nordvik Gruppen og deres forretningsområder. Målet var at studentene skulle bli kjent med bedriften og belyse noen av de utfordringene som bransjen står ovenfor i årene som kommer. Mobilitet var et viktig fokusområde, og Fredrik utfordret studentene til å tenke godt over mobilitetsløsninger og konsepter som kunne bli nyttig i framtiden.

Etter bedriftspresentasjonen var det studentenes tur. Første del av oppgaven var å presentere egne ideer og løsninger for Nordvik Gruppen på bakgrunn av de temaene som ble tatt opp, og videre skal de levere en ferdigstilt oppgave 21. mars.

Lærer Bjørn Willy Åmo forteller at opplevelsen var både lærerik og inspirerende. Å knytte relevante case mot en reell bedrift som Nordvik Gruppen gjør studentene bedre rustet til arbeidslivet etter gjennomført mastergrad.

Vi ser frem til et spennende samarbeid og ønsker studentene lykke til!

Emner

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge