Gå videre til innhold
Ny leder: Andreas Rafinus Rasmussen går inn som ny driftsleder for Nordvik i Glomfjord. Foto: Nordvik.
Ny leder: Andreas Rafinus Rasmussen går inn som ny driftsleder for Nordvik i Glomfjord. Foto: Nordvik.

Pressemelding -

Andreas blir ny Driftsleder i Glomfjord

Andreas Rafinus Rasmussen (30) blir leder for Nordvik sitt bilverksted i Glomfjord.

-Andreas har et brennende engasjement for faget og en solid kompetanse som vi tror vil komme godt med i rollen som driftsleder. Vi er takknemlig for at han ønsker å satse videre, forteller Regionleder Kåre Dybfest fra Nordvik.

Driftslederteamet i Nordvik består i dag av 17 driftsledere som har ansvaret for daglig drift og oppfølging av Nordvik sine bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms.

Solid kompetanse

Andreas startet sin karriere som lærling på bilverkstedet i Glomfjord i 2006 og ble fast ansatt etter endt læreperiode. Høsten 2011 var han den første bilmekanikeren i Norge til å gjennomføre det høyeste utdanningsnivået for Toyota mekanikere, og året etter ble han hedret med «Årets reise- og utdanningsstipend» fra Stiftelsen Bodø Håndverkerstand. De siste 6 årene har han jobbet som Teknisk Leder på Nordvik i Glomfjord.

Overtar etter Ragnar Rasmussen

Andreas gleder seg til å ta fatt på sin nye arbeidshverdag: -Det er klart det blir spennende. Jeg har god erfaring som Teknisk Leder, men det skal bli gøy å komme enda tettere på den operasjonelle driften. Min viktigste oppgave blir å sørge for at Nordvik Glomfjord driftes godt lokalt og at vi sammen skaper gode opplevelser for kunder, kolleger og samarbeidspartnere. Andreas overtar stillingen 1. mai etter sin far, Ragnar Rasmussen som blir ny kunderådgiver i Glomfjord.

Related links

Emner

Tags

Regioner


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet omsetter årlig i underkant av 1 milliard kroner og vil selge rundt 3 000 nye og brukte biler inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Pressekontakt

Elisabet Nordvik

Elisabet Nordvik

Pressekontakt Markedssjef - Nordvik Gruppen AS 950 36 560

Relatert materiale

Relaterte nyheter