Følg Nordvik Gruppen

Andreas blir ny Driftsleder i Glomfjord

Pressemelding   •   mai 27, 2019 12:15 CEST

Ny leder: Andreas Rafinus Rasmussen går inn som ny driftsleder for Nordvik i Glomfjord. Foto: Nordvik.

Andreas Rafinus Rasmussen (30) blir leder for Nordvik sitt bilverksted i Glomfjord.

-Andreas har et brennende engasjement for faget og en solid kompetanse som vi tror vil komme godt med i rollen som driftsleder. Vi er takknemlig for at han ønsker å satse videre, forteller Regionleder Kåre Dybfest fra Nordvik.

Driftslederteamet i Nordvik består i dag av 17 driftsledere som har ansvaret for daglig drift og oppfølging av Nordvik sine bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms.

Solid kompetanse

Andreas startet sin karriere som lærling på bilverkstedet i Glomfjord i 2006 og ble fast ansatt etter endt læreperiode. Høsten 2011 var han den første bilmekanikeren i Norge til å gjennomføre det høyeste utdanningsnivået for Toyota mekanikere, og året etter ble han hedret med «Årets reise- og utdanningsstipend» fra Stiftelsen Bodø Håndverkerstand. De siste 6 årene har han jobbet som Teknisk Leder på Nordvik i Glomfjord.

Overtar etter Ragnar Rasmussen

Andreas gleder seg til å ta fatt på sin nye arbeidshverdag: -Det er klart det blir spennende. Jeg har god erfaring som Teknisk Leder, men det skal bli gøy å komme enda tettere på den operasjonelle driften. Min viktigste oppgave blir å sørge for at Nordvik Glomfjord driftes godt lokalt og at vi sammen skaper gode opplevelser for kunder, kolleger og samarbeidspartnere. Andreas overtar stillingen 1. mai etter sin far, Ragnar Rasmussen som blir ny kunderådgiver i Glomfjord.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.

Nordvik Gruppen AS © 2019