Gå videre til innhold
Klar for premiere: Salgssjef Tor Anders Johansen fra Nordvik i Mosjøen. Foto: Nordvik.
Klar for premiere: Salgssjef Tor Anders Johansen fra Nordvik i Mosjøen. Foto: Nordvik.

Pressemelding -

Comeback for Camry i Mosjøen

Toyota Camry, storselgeren fra 1980- og 90-tallet, er endelig tilbake på veiene i Mosjøen. –Kombinasjonen av høy kvalitet og lav pris vil friste mange, spår Tor Anders Johansen fra Toyota-forhandleren Nordvik.

Det er 15 år siden forrige gang en ny Toyota Camry var å se i Mosjøen. Fremover kan dette endre seg: Denne uken starter premieredagene for nye Toyota Camry Hybrid hos Nordvik. - Mange av våre kunder har gode minner fra Toyota Camry, som ble solgt i tusenvis av eksemplarer gjennom 1980- og 1990-tallet. Derfor har mange vært nysgjerrige når bilen nå kommer i ny utgave etter å ha vært borte fra det norske markedet i 15 år, sier Salgssjef Tor Anders Johansen.

Ny plattform

Nye Toyota Camry har en 2,5 liters motor med imponerende effekt- og kraftressurser sammen med utmerket drivstofføkonomi, lave CO2-utslipp og er svært stillegående. Bilen har i tillegg svært god lydisolasjon som reduserer vei- og vindstøy. Bilen er bygget på TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) som bidrar til de gode kjøreegenskapene. Et stivt karosseri, lavt tyngdepunkt og avanserte hjuloppheng med doble fjærben, sikrer et utmerket veigrep og komfort. Prisen på bilen starter på 446.000 kroner og det er kombinasjonen av lav pris og høy kvalitet som vil lokke mange, tror Tor Anders.

- Denne bilen har et fantastisk utseende. Kombinasjonen av høy kvalitet, lav pris og alle fordelen til en hybrid fra Toyota, er blitt pekt på som elementer som utmerker seg. Den er fantastisk å kjøre og er i tillegg fullstappet med teknologi som tar kjøreopplevelsen til et helt nytt nivå.

Blant annet er en rekke avanserte teknologier for skiltgjenkjennelse og førerassistanse standard i nye Camry.

- Radarsensorer og kamera registrerer og varsler om potensiell kollisjonsrisiko. Det gjør det enda sikrere å ferdes på veiene, sier Tor Anders.

Premieredagene for Toyota Camry i Mosjøen starter den 23. mai og varer til 1. juni.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge