Gå videre til innhold
Brønnøysund: Nordvik er klar for åpningen det nye Toyota anlegget på Russesletta. Foto: Nordvik
Brønnøysund: Nordvik er klar for åpningen det nye Toyota anlegget på Russesletta. Foto: Nordvik

Pressemelding -

Derfor åpner den nye butikken 22. januar

Byggeprosessen går mot slutten, og i disse dager gjøres de siste forberedelsene før det nye Toyota anlegget til Nordvik åpner dørene 22. januar. -Det er nok ikke helt tilfeldig at vi har valgt akkurat denne dagen for å markere åpningen, forteller Daglig leder Christian Nordvik.

-22. januar markerer bursdagen til farfar, Magnar Nordvik, som ville blitt 89 år denne dagen, forteller Christian. Magnar og Elsa Nordvik startet bildrømmen fra et trangt lokale på Skeid i Nordland i 1960. Og i dag – nesten 60 år senere, er Nordvik vokst til 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. -Den nye butikken i Brønnøysund er et symbol på reisen vi har hatt og en påminnelse om at arven bæres videre, forteller han.

Overtar etter Reidar Ebbesen

Nordvik gikk inn på eiersiden på bilsalg i Toyota Brønnøysund for første gang i 2010. Senere utviklet samarbeidet seg videre da Reidar Ebbesen som har drevet Toyota agenturet på Toft ønsket å gå av med pensjon. I 2016 overtok Toyota Brønnøysund verksted driften fra Ebbesen sitt selskap, Relakk Motor og Karosseri AS, og i 2018 kjøpte Nordvik resten av aksjene i Toyota Brønnøysund og endret navn til Nordvik AS.

Det siste året er det Ebbesen som har driftet i de gamle lokalene på Toft mens byggeprosjektet på Salhus har pågått: -Vi har hatt et godt samarbeid med Reidar de siste årene. Byggeprosjektet på Salhus er et prosjekt vi har brukt noe tid på å realisere, og Reidar har vært en god sparringspartner i prosessen, forteller Eiendomssjef Paal Skaalsvik. Han innrømmer at det blir rart å ikke ha med Reidar videre, samtidig som det markerer en ny æra for Toyota i Brønnøysund nå som det nye anlegget endelig er klar for bruk.

Nye Nordvik Brønnøysund. Foto: Nordvik

Energieffektivt kompaktbygg

De nye lokalene på 782 m2 inneholder bilutstilling med nye og brukte biler samt et moderne bilverksted for service og vedlikehold. -Det nye anlegget er det første i Norge som konstrueres etter en helt ny kompaktstandard fra Toyota. Den nye standarden går ut på å bygge mindre og mer effektivt, og samtidig skape et moderne bygg med praktiske løsninger som gir en bedre kundeopplevelse. Dersom det viser seg å fungere bra, vil bygget bli brukt som et referansebygg for andre mindre Toyota forhandlere i landet, forteller eiendomssjefen.

Klare for åpningsfest: Driftsleder Eddy Reinfjord (t.v) og eiendomssjef Paal Skaalsvik er klar for åpningen det nye Toyota anlegget til Nordvik i Brønnøysund. Foto: Nordvik

I likhet med flere andre bygg som Nordvik i dag drifter, vil også det nye bygget i Brønnøysund ha sentral driftsstyring fra hovedkontoret i Bodø. Skaalsvik forteller at Nordvik har hatt som mål å redusere energiforbruket de siste årene, hvor de har gjort store investeringer for å energioptimalisere. Som en del av dette har Nordvik blant annet installert varmepumper og energistyring som gjør at vi kan følge energiforbruket kontinuerlig og gjøre justeringer fortløpende fra servicesenteret i Bodø.

Tror på Brønnøysund

Med ny butikk og ny plassering, håper Nordvik at de kan være mer tilgjengelig for kundene. -Det er mange som kjører Toyota i Brønnøysund, og vi ønsker å gjøre det enklere for kundene våre med en mer sentral plassering, forteller Driftsleder Eddy Reinfjord. Han påpeker at Brønnøysund er en spennende by i utvikling, og gleder seg til å ta del i fellesskapet om å løfte byen opp og frem. Reinfjord er spent på åpningsdagen, og forventer fulle hus når dørene åpner kl. 18. -Vi har hatt mange spente kunder som er nysgjerrig på den nye butikken, og jeg har stor tro på at åpningsdagen blir en opplevelse med kunder, kolleger, samarbeidspartnere og øvrige som har bidratt. Det blir fult show med raketter og gode tilbud,avslutter han. 

Related links

Emner

Regions


Nordvik består av 20 lokale bilforhandlere og bilverksteder i Troms, Nordland og Trøndelag. Vi er Nord-Norges lengste forhandlerkjede av Toyota og leverer et bredt utvalg bruktbil fra flere bilmerker.

Helt siden Nordvik ble etablert i 1960 har vi holdt fast på kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet med produkter og tjenester av høy kvalitet. I dag er vi over 250 dyktige medarbeidere som jobber kontinuerlig for å skape gode opplevelser for våre kunder og samarbeidspartnere.

Nordvik Grupperingen omsetter årlig for omtrent 930 millioner eksklusive avgifter og selger i overkant av 2600 nye og brukte biler årlig.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge