Gå videre til innhold
RAV4 på topp: Bård Hoem, daglig leder hos Nordvik Bodø. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
RAV4 på topp: Bård Hoem, daglig leder hos Nordvik Bodø. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Dette er Bodøs mest kjøpte bil

Toyota på topp: RAV4 er Bodøs mest kjøpte bil hittil i år: -En tillitserklæring, sier Bård Hoem fra Toyota forhandleren Nordvik i Bodø.

Det er kjøpt 1.828 biler i Bodø hittil i år, hvorav 143 er en Toyota RAV4. Det gjør RAV4 til distriktets mest kjøpte bilmodell foran Tesla Model 3 og Model Y med henholdsvis 130 og 62 kjøpte biler, viser Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV).

Tillitserklæring

-Det er klart det er gøy. RAV4 ble lansert som plug-in hybrid i fjor med lang elektrisk rekkevidde og suverene kjøreegenskaper. Det er utrolig hyggelig å se at SUVen er blitt så godt mottatt i markedet. Salgstallene er en tillitserklæring fra kundene, og vi setter stor pris på at så mange velger Toyota i Bodø, sier Bård.

Bodø: RAV4 er Bodøs mest kjøpte bilmodell hittil i år. Foto: Nordvik AS.

Suveren familiebil

RAV4 er en allsidig SUV som passer perfekt som familiebil. Bilen er romslig, hvor du har god plass til både fører og passasjerer. Bagasjerommet har også god plass til både vogn, bagasje og utstyr. Bilen leveres både som hybrid og plug-in hybrid, hvor sistnevnte lar deg kjøre mer eller mindre 100% elektrisk store deler av hverdagen.

Familiebil: Toyota RAV4. Foto: Nordvik AS.

Salgsstatistikken i denne artikkelen er hentet fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV). Salgsstatistikken gjelder antall solgte person- og varebiler i Bodø 01.01.2021-30.09.2021.

Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet forventer å omsette i underkant av 1,5 milliarder kroner og selge rundt 3900 nye og brukte biler i inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Pressekontakt

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Nordvik Gruppen
Stormyrveien 25
8008 Bodø
Norge