Gå videre til innhold
Ytre Namdal: Freddy Flosand er daglig leder for Nordvik AS på Kolvereid. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.
Ytre Namdal: Freddy Flosand er daglig leder for Nordvik AS på Kolvereid. Foto: Nordvik AS. Høyoppløselig bilde i bunnen av artikkelen.

Pressemelding -

Freddy skal lede det nye bilverkstedet på Kolvereid

I mai ble det kjent at Nordvik Gruppen skulle etablere nytt Toyota verksted for Nordvik AS på Kolvereid. Nå er verkstedet klart for åpning og Freddy Flosand (49) er ny daglig leder.

-En kjempemulighet, sier Freddy. Han gleder seg til å ta fatt på sin nye arbeidshverdag og er klar for å øke satsingen til Nordvik i Trøndelag. Freddy kommer fra stillingen som tidligere stabilitetsjef og DPO. Fra tidligere har har fagbrev både som biloppretter og billakkerer, han har også erfaring fra drift av eget bilskade- og lakkverksted.

Engasjement for lokalsamfunnet

Administrerende direktør i Nordvik, Christian Nordvik er glad for å ha Freddy med på laget: -Freddy har solid kompetanse og kjenner Nærøysund godt. Han har et tydelig engasjement for lokalsamfunnet og vi har stor tro på at han vil bidra til å skape gode opplevelser i samarbeid med teamet på Kolvereid, sier Christian.

Klar for åpning: Teamet på Nordvik Kolvereid. Foto: Nordvik AS. 

Åpner for verkstedtimer 1. oktober

Det nye verkstedet er på 1.775 m2 og er lokalisert i de tidligere lokalene til Ytre Namdal Verkstedssenter på Solsida Næringsområde. -Vi starter med verksteddrift i fredag 1. oktober og utvider driften litt etter litt. Her skal vi tilby service og vedlikehold av både små og store kjøretøy fra alle bilmerker. I løpet av oktober åpner vi også bruktbilsalg med utstilling samt utlevering av nye Toyota i samarbeid med Toyota forhandleren på Namsos. I løpet av november er vi klare for å invitere kundene til en storslått åpningsfest, avslutter Freddy.

Bestill time her


Emner

Kategorier

Regions


I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS, Nordvik Eiendom AS og M Nordvik AS. Konsernet forventer å omsette i underkant av 1,5 milliarder kroner og selge rundt 3900 nye og brukte biler i inneværende år. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Steinkjer, Namsos, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Pressekontakt

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Relatert innhold

Vi lever for å skape gode opplevelser

I Nordvik Gruppen inngår selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom. Konsernet hadde en omsetning på 1,7 milliarder kroner og solgte 4000 nye- og brukte biler i 2021. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.

Nordvik Gruppen
Stormyrveien 25
8008 Bodø
Norge