Gå videre til innhold
Gøran Valle Berntzen fra Nord Salten Auto i Ulvsvåg
Gøran Valle Berntzen fra Nord Salten Auto i Ulvsvåg

Pressemelding -

Gøran Valle Berntzen fra Nord Salten Auto til VM i billakkering!

R-M Paint, verdensomspennende Premium lakk produsent og leverandør, eid av BASF konsernet arrangerer VM i billakkering i Frankrike i september 2016.

Konkurransen R-M BASF 12th International Best Painter Contest innledes med 5 000 deltakere som etter innledende teoretisk skriftlig prøve og regionale konkurranser reduseres til 18 stykker som deltar i VM.

Gøran Valle Berntzen (28) vant den regionale finalen (Norge, Danmark, Sverige, Finland og UK) i Gøteborg 08.-09.06.2016 og går som eneste deltaker fra alle disse landene videre til VM!

Finalen besto av 2 praktisk og 3 teoretiske oppgaver.

Gøran, som har fagbrev som både biloppretter og lakkerer jobber ved Bilskadesenteret til Nord Salten Auto på Ulvsvåg, et bilskadesenter som sto ferdig høsten 2015 med topp moderne lakkverksted.

Nord Salten Auto AS på Ulvsvåg i Hamarøy og Nordvikgruppen har lenge visst at Gøran er en utrolig dyktig fagmann og er utrolig stolte av å få bevist at han er i verdensklasse innen faget billakkering.

Vi ønsker Gøran lykke til i VM!

Kontaktperson for ytterligere informasjon:

Daglig leder Nord Salten Auto AS: Eirik Valle, telefon: 48 13 55 10 / epost: eirik.valle@nordvik.no

Info om konkurransen:

http://rmpaint.com/int/r-m%C2%AE-launches-12th-international-best-painter-contest-promoting-excellence-among-talented-young

Related links

Emner


Toyota Nordvik AS har bilbutikker i Bodø, Brønnøysund, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland og Svolvær. I tillegg har bedriften verksteder i Andøy, Bodø, Brønnøysund, Glomfjord, Halsa, Harstad, Leknes, Mosjøen, Mo i Rana, Namsos, Narvik, Sortland, Svolvær og Ulvsvåg.

Helt siden Toyota Nordvik ble etablert har vi holdt fast ved kjerneprinsippet om å bidra til samfunnet gjennom produkter og tjenester av høy kvalitet. Vår forretningsdrift og våre aktiviteter basert på dette kjerneprinsippet har skapt verdier, tillit og forretningsmetoder som gjennom årene er blitt en kilde til hvordan Toyota Nordvik ønsker å framstå.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde livstidskunder og de mest motiverte og kvalifiserte medarbeiderne.

Kontakter

June Karine Pedersen

June Karine Pedersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef - Nordvik Gruppen AS 938 59 347

Vi lever for å skape gode opplevelser

Nordvik Gruppen er et familiekonsern som består av tre divisjoner: Bil og mobilitet, Finans og investering og Eiendom. Bedriften ble etablert i 1960 og eies av Alexander, Christian og Fredrik Nordvik. Konsernet hadde en omsetning på 1,8 milliarder kroner og solgte i underkant av 4000 nye- og brukte biler i 2022.

Nordvik Gruppen AS
Verkstedveien 1
8008 Bodø
Norge